Ya abi herkez takmış bi 250 cc, nevar bunda hiç binmemiş adam diyosunuz neden başlayamasın 250 cc lerden zaten 250 cc bir motora yeni binen biri o motorun gazını sonona kadar açmaya cesaret edemez düşünün bu seneye kadar kutu içinde camdan kim bilir 250 yapmıştır ama o rüzgarı hissettin mi 60 zor çıkarsın zaten 250 cc honda cbr gayet iyi ve kullanımı kolay bir motordur hafif ve kıvrak bu videoda da anlatıo şayet motoru
http://www.youtube.com/watch?v=o2RNBkYkTN8
En basitinden, açmaya cesaret edemeyeciği gaza niye para versin ki işte
Suan bende CBR250 kullanmaya çalışıyorum +1 yıl 125cc tecrubeden sonra hala birsürü hatam oluyor ki çoğunda şanslı olduğumu düşündüm, tesadüfen ters bir durum olsa şuan yoktum
Hafif dediğiniz motosiklet dolu sıvıları ile birlikte +180kg

Motosiklet en çok dururken yere yatırılır, 100-130kg arası motosikletler ortalama "1-2kez / 1yıl" dır

180kg ortalamasını bilemiyorum
Gazı açabileceği birşey alsın ki cesareti kırılarak bu işe girmesin, sonrası çok keyifsiz olur çünkü (eğer sonrasına hevesi kalırsa tabi

)
Bu işin sonu atıyorum size göre 1000cc ise zaten 3-5 adımcık var, 250cc ile başlandığında 1-2 adım kalıyor...
Duruma tersten bakarsak 250cc bu işin zirve noktasında 1-2 adım aşağıda
Birde bahsettiğimiz motosiklet SS, pist yarış motosikletinin yola hafiften uyarlanmışı, alet devirli çalışıyor ve verimide yüksek devirlerde veriyor, gazı açmazsa hem motosiklete yazık, hem verimli kullanamayacak olan kullanıcıya
Ehliyet sonrası tüm gerekli eğitimleri almış biri trafikte kastırarakta olsa dolaşabilir tahminim :silent: Ki forumda, bol eğitim ile bu durumu tecrube eden ve halen yaşıyor olan arkadaşlarımızda var. Bu işe girilecekse ancak böyle girilir bence
Herşeye rağmen illa ki SS ise CBR125 çok çok daha uygun bence.