Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Çakmaklık;
41iw.jpg

F1 Stop;
j1xn.jpg

zewe.jpg

Arkadaşlar ben Çanakkale'de oturuyorum motorum şimdilik 500 km'de bir iki haftaya 1000 olur ancak çanakkale'de honda yetkili servisi y ok bildiğim kadarıyla(vardı ama kapandı) periyodik bakım için ne yapmam gerekir? zaten ilk bakımda sadece yağ değişiyor kendim değiştirsem garantiden çıkar mı ?

Arkadaşlar ben Çanakkale'de oturuyorum motorum şimdilik 500 km'de bir iki haftaya 1000 olur ancak çanakkale'de honda yetkili servisi y ok bildiğim kadarıyla(vardı ama kapandı) periyodik bakım için ne yapmam gerekir? zaten ilk bakımda sadece yağ değişiyor kendim değiştirsem garantiden çıkar mı ?

Çıkar. Garantisinin bozulmasını istemiyorsanız yakınlardaki bir honda yetkili servisinde bakımını yaptırmanız ve kitapçığına işletmeniz gerekir. İlk bakımda zaten yağ ücreti harici bir şey alınmıyor işçilik yok yani.

Çıkar. Garantisinin bozulmasını istemiyorsanız yakınlardaki bir honda yetkili servisinde bakımını yaptırmanız ve kitapçığına işletmeniz gerekir. İlk bakımda zaten yağ ücreti harici bir şey alınmıyor işçilik yok yani.

teşekkür ederim en yakın çorluya gidicez artık o da 210 km. olsun gezinti olur. ama yine de gitmeden bi arıycam belki bi yağ için gelme imzalarız falan derler daha servis formunu vermediler cünkü ellerinde yokmuş gelince kargolarız demişlerdi.

teşekkür ederim en yakın çorluya gidicez artık o da 210 km. olsun gezinti olur. ama yine de gitmeden bi arıycam belki bi yağ için gelme imzalarız falan derler daha servis formunu vermediler cünkü ellerinde yokmuş gelince kargolarız demişlerdi.

çorlu böyle bir iş yapıyorsa, işini iyi yapmıyor demektir :)

sen bence ege tarafına git. çorluya gelme. ben hiç memnun değildim onlardan. servisleri çok kötü. git eğe tarafına yaptır bakımını. ordan sistemey kayıt yaparlar zaten. servis formu orda varsa doldurtursun. olmadı fatura verirler, o faturada 1000 km bakımı yazar zaten . garanti konusunda sıkıntı olmaz o zaman.ama yağı kendin değiştirmene izin verilmez.

sen bence ege tarafına git. çorluya gelme. ben hiç memnun değildim onlardan. servisleri çok kötü. git eğe tarafına yaptır bakımını. ordan sistemey kayıt yaparlar zaten. servis formu orda varsa doldurtursun. olmadı fatura verirler, o faturada 1000 km bakımı yazar zaten . garanti konusunda sıkıntı olmaz o zaman.ama yağı kendin değiştirmene izin verilmez.

EGE'de izmirde var en yakın ordaki serviste Çanakkaleye 350 km. Çan üzerinden balıkesire gidersem 200 km yaklaşık. büyük ihtimalle de öyle yapıcam galiba

Rahmi eline sağlık çakmaklık ve stop iyi olmuş. Yalnız o stop su geçiriiyor diye duymuştum. Dikkat et bozulmasın hemen. Bence kendi önlemini al. Kenarlarına silikon çekebilirsin.

sağolasın, bağlantı noktalarına jel japondan sıkmayı düşünüyorum. slikon biraz kaba düşer :)

bandırma'da moto on diye bi servis varmış yetkili servis olarak çanakkaleye en yakın orası. var mı bilen daha önce gitmiş olan.

Xenon mercek takmak istiyorum. Var mi daha önce uygulayan ? Bizim motora hangi marka gidiyor sorunsuz. Nerden aldınız. Var mi ince ayrıntıları. Normal bir elektrikten anlayan yada tamirci takabilir mi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------

spugf.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------

Mesela şu yukardaki çalışmayı nasıl yapmışlar çözemedim. Far'in iç kısmını yoksa dış camı mi boyatmış?

Xenon mercek takmak istiyorum. Var mi daha önce uygulayan ? Bizim motora hangi marka gidiyor sorunsuz. Nerden aldınız. Var mi ince ayrıntıları. Normal bir elektrikten anlayan yada tamirci takabilir mi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------

http://o1309.hizliresim.com/1f/g/spugf.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------

Mesela şu yukardaki çalışmayı nasıl yapmışlar çözemedim. Far'in iç kısmını yoksa dış camı mi boyatmış?

farın iç kısmını boyamışlar. tavsiyem orjinal gibi olan mercekli xenon far almandır. kendin yapmaya uğraşırsan oldukça uğraştırır ve görünüşü bunlar gibi olmaz.
merceksiz takarsanda benim ki gibi olur;
c0x5.jpg

nm3c.jpg

http://www.rialli.com/ara/9954__far-hid-komple-angel-model-cbf-150/
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...et-cbf-150-xenon-far-mercekli-88690302/detay/

@rahmi, hazır alıp direk monte edeceğiz. Yani yapma felan değil. Kim uğraşacak onla. Galiba yanmaz boya ile boyamışlar. Sanki öyle okumuştum bir aralar. Far'in içindeki malzeme bana boya tutmaz gibi geliyor ama boyamışlar demek.

F54

şu cbf nin takur tukur vites geçişlerine bi türlü alışamadım gitti....

Hondanin 10/30 yagida guzelmis arkadaslar,degistireli 1500 km oldu yag eksiltmemis vites gecisleri hala ayni.

Selam arkadaşlar 13.09.2013 Tarihi itibariyle bende honda cbf 150 sahibi oldum piyasaya bakındım 2 'ellere sıfırı plaka ruhsat herşey dahil 5000 TL 2'el ise 4500 TL mantıklı olan ise sıfır olmaktır diyerekten gittim sıfır aldım yalnız vites göstergesi yok motorda alışmak biraz zaman alacak gibime geliyor.

bende 2. el olarak alamayı düşünüyorum 3.5-4 arası bulunuyor çok rahat ama hala kararsız kaldım ybr 125 ile cbf 150 arasında bir sürü konu filan açılmış onları okuyunca hepten soğudum cbf 150 2012 kasaları hoşuma gidiyo siyahlar şeklide güzel enduro motorlara benziyor uzun yola çıkmak seyehat için, geri kalan zamanda şehir içi turlamak için alıcam,siz memnunmusun rahatlık,performans,yakıt,hız vs. gibi bilgiler verirmisin en güncel alan kisi olarak fikirlerinizi bekliyorum, hayırlı olsun motorunuz..

edit:ve samsunda honda serivisi olması tercih sebebi olablirmi? yamaha nın filan servisi yok burda yantur yapıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar