Arkadaşlar ben Çanakkale'de oturuyorum motorum şimdilik 500 km'de bir iki haftaya 1000 olur ancak çanakkale'de honda yetkili servisi y ok bildiğim kadarıyla(vardı ama kapandı) periyodik bakım için ne yapmam gerekir? zaten ilk bakımda sadece yağ değişiyor kendim değiştirsem garantiden çıkar mı ?
Çıkar. Garantisinin bozulmasını istemiyorsanız yakınlardaki bir honda yetkili servisinde bakımını yaptırmanız ve kitapçığına işletmeniz gerekir. İlk bakımda zaten yağ ücreti harici bir şey alınmıyor işçilik yok yani.
teşekkür ederim en yakın çorluya gidicez artık o da 210 km. olsun gezinti olur. ama yine de gitmeden bi arıycam belki bi yağ için gelme imzalarız falan derler daha servis formunu vermediler cünkü ellerinde yokmuş gelince kargolarız demişlerdi.
teşekkür ederim en yakın çorluya gidicez artık o da 210 km. olsun gezinti olur. ama yine de gitmeden bi arıycam belki bi yağ için gelme imzalarız falan derler daha servis formunu vermediler cünkü ellerinde yokmuş gelince kargolarız demişlerdi.
sen bence ege tarafına git. çorluya gelme. ben hiç memnun değildim onlardan. servisleri çok kötü. git eğe tarafına yaptır bakımını. ordan sistemey kayıt yaparlar zaten. servis formu orda varsa doldurtursun. olmadı fatura verirler, o faturada 1000 km bakımı yazar zaten . garanti konusunda sıkıntı olmaz o zaman.ama yağı kendin değiştirmene izin verilmez.
Rahmi eline sağlık çakmaklık ve stop iyi olmuş. Yalnız o stop su geçiriiyor diye duymuştum. Dikkat et bozulmasın hemen. Bence kendi önlemini al. Kenarlarına silikon çekebilirsin.
Xenon mercek takmak istiyorum. Var mi daha önce uygulayan ? Bizim motora hangi marka gidiyor sorunsuz. Nerden aldınız. Var mi ince ayrıntıları. Normal bir elektrikten anlayan yada tamirci takabilir mi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------
http://o1309.hizliresim.com/1f/g/spugf.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------
Mesela şu yukardaki çalışmayı nasıl yapmışlar çözemedim. Far'in iç kısmını yoksa dış camı mi boyatmış?
debriyajda hafif ayarsızlık olabilir. ben geçenlerde kendim ayarladım ve yağ ı da motul 15 50 koydum, mis gibi geçiyor vitesler ve motor seside güzelleşti motul ile.şu cbf nin takur tukur vites geçişlerine bi türlü alışamadım gitti....