civic ilan yardim

100 liraya kıyıp orjinal servis ekspertizini muhakkak yaptırın sonradan başınız ağrımasın.

anladim harbiden sizin ilanda arac sanki daha anahtar degmemis gibi anlatilmis ama resimlerde arac bi kayik gibi sanki:silent:

şimdi size bir ilan atayım iki kez pert olmuş bir honda type-r eskiden bir tanıdığa aitti adam zarzor kurtuldu içinden şimdiki haliyse:) bu adamlar kazasız diye kakalamaya çalışıyor ilandan hiç hiç bişey anlaşılmaz en iyisi servise götürüp detaylıca baktırmanız yaptırmanız

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2005-kazasiz-85.000-km-de-makyajli-kasa-hatasiz-mukemmel-temiz-137324492/detay

adamda kaza değişen takla felan yoktur yazmış az parada değil
iyide alacak olan adam servise götürüp baktıracak çıkmayacakmı ortaya ne mal olduğu

peki sonra durumu nasıl anlatacak
şu resmi bende merak ettim :)

valla m.baliney resmi kendi koysa daha iyi olur ama ilk cevaptada kendisi yazmis 2 kere pert oluo duzeltmisler siz dusunun gerisini attigi resim aracin agzinin bagajina dondugu hali olarak tanimlayabiliriz :)

adamda kaza değişen takla felan yoktur yazmış az parada değil
iyide alacak olan adam servise götürüp baktıracak çıkmayacakmı ortaya ne mal olduğu

peki sonra durumu nasıl anlatacak
şu resmi bende merak ettim :)

abi genelde özel galeriler servise götürmezler araçları muhtemelen buda özel galeri devletin aslında bunlara bir çözüm bulması gerek

Bende merak ettim doğrusu resmi:). Bu arada 2009 civic var gayet memnunuz.Honda araçlarında başarılı :)

Hocam bir tanıdıgım 80 binde 2005 model manuel civic aldı 25 bin tl ye bence biraz daha araştırın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar