Bulamadım, mesaja bakın lütfen..

Öncelikle başlığa tıkladığınız için teşekkür ederim...

1. Soru;
Ben şuan 75cc scooter sahibiyim, ama scooter'ı sevmediğimi anladım. Benim sevdiğim motor tarzının adını bilmiyorum ama kendim "Sportif Cross" olarak adlandırıyorum. Tarzı yazsam gerçekte ismi ne olduğunu yazarmısınız? Tarz: cross deyil, biraz yüksek, hafif bir karenaj,sivri kuyruk, "tombul" deyil, "ince deyil", gidon geniş, asfalt kullanım. (Mesela KTM Duke felan) Teşekkürler

2.Soru;
Şimdi bu anlattığım motor tarzına uygun fazla pahalı olmayan (ennn fazla 4.000TL) güzel ve seri bir hangi motoru önerirsiniz? KTM Duke felan güzelde ama çok pahalı.. Teşekkürler

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ENDURo Diyon sen heralde :)

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sende ahiret sorusu gibi soru soruyorsun yaw on road yolda demek sen git duke ye bak ktm kullana bi üye vardı forumda dukede
Naked / Roadster diye geçer ... zaten 4.000tlyede enduronun anca egsozunu alırsın :)

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S

1. Soru;
Ben şuan 75cc scooter sahibiyim, ama scooter'ı sevmediğimi anladım. Benim sevdiğim motor tarzının adını bilmiyorum ama kendim "Sportif Cross" olarak adlandırıyorum. Tarzı yazsam gerçekte ismi ne olduğunu yazarmısınız? Tarz: cross deyil, biraz yüksek, hafif bir karenaj,sivri kuyruk, "tombul" deyil, "ince deyil", gidon geniş, asfalt kullanım. (Mesela KTM Duke felan) Teşekkürler

2.Soru;
Şimdi bu anlattığım motor tarzına uygun fazla pahalı olmayan (ennn fazla 4.000TL) güzel ve seri bir hangi motoru önerirsiniz? KTM Duke felan güzelde ama çok pahalı.. Teşekkürler

1-Normalde Duke serisi Naked olarak geçer ama bu tip motosikletlere süper-moto denildiğini de duydum.Super-moto tam olarak cross şasede asfalt lastiği kullanan crosslara göre biraz daha kalıplı yerden yüksek motosikletler diyebiliriz.
2-4000 TL'ye istediğin tip önerebileceğim sağlam bir motosiklet bilmiyorum.Ülkemizde satılan Çinlilerin internet sitelerini bir araştır derim.Belki Çin işi bir cross biraz harcama ve emek ile super-moto'ya dönüştürülebilir.Böyle bir şey yapacaksan tavsiyem Mondial 150 X-Trem Max.

senin aradığın tarzın adı super moto

genelde ön teleskopları yarış motosikletleri gibi baş aşağı olan, sert süspansiyonlu kross benzeri bir seridir. krosslardan farkı lastik tipi ve süspansiyonlarıdır..

herhangi bir kross'a asfalt lastiği takarak supermoto yapamazsınız.

Ama arkaya spor bir süspansiyon takarsanız, ön çatalları da bi spor motosikletin çatalları ile değiştirirseniz bi SM sahibi olabilirsiniz.

Ayrıca tel jantlar da pratik olmaz. hafif alaşım bi çift jant gerekir . keskin viraj davranışlarında tel jantlar döküm jantlar gibi dayanıklı değildir.

Supermotomsu naked seviyorsun arkadaşım sen. Ktm benzeri Hyosung x-5 gelecek yakında. Bekle gelince incele derim. Çok uygun olmasa da ktm'den uygun olur.

1. Soru;

2.Soru;

1-Düpedüz Naked.Kimisi fazla güçlü ve ağır.Kimisi hafif,güçsüz ama kıvrak.Temelde hepsi şehir içinde ve caddelerde sabun gibi elden kayma amaçlı üretilmiş.

2- 2 zamanlı isterseniz Derbi Gpr-125 Nude derim.Ben çok eğleniyorum.Fiyatıda gayet makul...Onun harici daha çok enduro daha az naked olan Honda NX4FALCON...Çok güçlü değil.Araziyede çok gelmez ama kullanımı kolay eğlenceli motosiklet.

Aha da bu linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cok-acil-honda-nx-falcon-130818956/detay

Enduro değil, kalın dersiniz.
Cross değil ince.
Supermoto değil, yine ince ve yüksek .
Naked değil, krenaj istemişsiniz, naked adı üstünde çıplak ve cross a hiç benzemiyor.
Ss hiç değil.
Cruiser değil.

Siz ne istiyorsunuz :):)

Enduro değil, kalın dersiniz.
Cross değil ince.
Supermoto değil, yine ince ve yüksek .
Naked değil, krenaj istemişsiniz, naked adı üstünde çıplak ve cross a hiç benzemiyor.
Ss hiç değil.
Cruiser değil.

Siz ne istiyorsunuz :):)

Kendim "Sportif Cross" olarak adlandırıyorum :) mesela KTM Duke 390

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------

1-Düpedüz Naked.Kimisi fazla güçlü ve ağır.Kimisi hafif,güçsüz ama kıvrak.Temelde hepsi şehir içinde ve caddelerde sabun gibi elden kayma amaçlı üretilmiş.

2- 2 zamanlı isterseniz Derbi Gpr-125 Nude derim.Ben çok eğleniyorum.Fiyatıda gayet makul...Onun harici daha çok enduro daha az naked olan Honda NX4FALCON...Çok güçlü değil.Araziyede çok gelmez ama kullanımı kolay eğlenceli motosiklet.

Aha da bu linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cok-acil-honda-nx-falcon-130818956/detay

Arkadaş Derbi'nin sitesinden o modeli bulamadım, sıfır'ı kaç lira bu motorun?

Kendim "Sportif Cross" olarak adlandırıyorum :) mesela KTM Duke 390

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------

Arkadaş Derbi'nin sitesinden o modeli bulamadım, sıfır'ı kaç lira bu motorun?

Sıfır yok malesef.Artık üretilmiyor.Sahibinden.com da bakacaksınız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar