Motorcu polise döner bıçağı sallayıp, basıp gitti.Enteresan

karakolda monte ederler valla o bıcağı, gerçi bizimkiler sıkmaya meraklı bacaklara saydırı verirler hemen :mrgreen:

Bunu Türkiye'de kimse polise yapamaz hocam. Türkiye'de masum insanlara, ''kadınlara'' döner bıçağıyla saldırmak serbest sadece. Polislere yaparsanız dayaktan öldürebilirler de :)

Bunu Türkiye'de kimse polise yapamaz hocam. Türkiye'de masum insanlara, ''kadınlara'' döner bıçağıyla saldırmak serbest sadece. Polislere yaparsanız dayaktan öldürebilirler de :)

niyekine? Çatıya çıkıp taş yağdırıyolarya? O taşları atanların kaçına monte ettiler acep?

karakolda monte ederler valla o bıcağı, gerçi bizimkiler sıkmaya meraklı bacaklara saydırı verirler hemen :mrgreen:

Beninde kendi kendime diyorum sıksana bacağa diye :) Beklenti o yönde, ama abi adam seni öldürmeye geliyor birkaç sıkıverirsin yani can havliylen :p

bizim ülkemizde yapamazsın tabi, polisler tek başına gezmiyor ki.. maçlarda bile 1 vatandaşı 15 polis dövüyor.. zaten oluşum fikir bu yönde olan bir ülkemiz yönetimimiz var.. polis devleti gibi yapılanma söz konusu. halkı korkutmak amaçlı ..

Bende korkutma konusunda ayni fikirdeyim, oyle hissediyorum...

bizim ülkemizde yapamazsın tabi, polisler tek başına gezmiyor ki.. maçlarda bile 1 vatandaşı 15 polis dövüyor.. zaten oluşum fikir bu yönde olan bir ülkemiz yönetimimiz var.. polis devleti gibi yapılanma söz konusu. halkı korkutmak amaçlı ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Türkiye'de polise bir şey sallamasına gerek yok. Daha motorun üzerinde tartıştığı sırada 3-5 polis buna dalmıştı bile. He Akp gençlik kollarından bir ihaleci yandaş ise polis esas duruşa geçebilir o ayrı.

niyekine? Çatıya çıkıp taş yağdırıyolarya? O taşları atanların kaçına monte ettiler acep?

Otuz küsür yaşında adamsın ama, gelmiş bu konuya 22 yaşında bir çocuğun ölümünü "oh iyi olmuş"a getirecek yazılar yazıyorsun.
Ayıptır! Biraz insanlık...

Döner pıçaa değil o, Çinli kılıcı. Elin Çinlisi ne anlar dönerden, kebaptan?

F54

türkiye de bundan daha babayiğit vatandaşlar da gördüm ama eskide kaldılar..

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
türkiye de bundan daha babayiğit vatandaşlar da gördüm ama eskide kaldılar..

3-5 sene önce ankaranın kenar mahallesinde( hüseyin gazi) transit connect ile polisler 2 tane faça mı maça mı ne diyorlarsa o şahin arabayı durdurdular...
şahinlerinden inen 5-6 tane yamyam 3 tane polisi evire çevire dövmüşlerdi... bizde uzaktan izliyorduk...:king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar