ankara kalacak yer

selam dostlar ankara yenımahallede ayın 22 nde sınava girecekmısım acık ogretım ek sınavı . istanbuldan ankaraya gelmem gerek ve akalacak cift kişilik odası olan cok ucuz ve guzel bır yer arıyorum tavsıye ve onerılerınız ıcın tesekurler

Öğretmenevine sorayım dedim uygun olur diye ama 2 kişi için 140 lira fiyat verdiler :sunny:

Yenimahalle akın caddesinde huzur otel var küçücük salaş görünen bir yerdir ama ucuzdur merkezi konumdadır

http://www.firmasec.com/firma/kfydk-huzur-otel/

oo ogretmen evı napmıs ole ya tesekurler arkadaslar olmadı gunlk ev kıralıcam ıstanbulda 2+1 daire 50 tl gunluk

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------

oo ogretmen evı napmıs ole ya tesekurler arkadaslar olmadı gunlk ev kıralıcam ıstanbulda 2+1 daire 50 tl gunluk ankarada 110 ne iştir anlamadım =) birde motosikletle geleceegım ortalama kac saat surer ankara . çankayayla yenımahalle arası uzakmıdır bırde

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------

2 kişi mi kalacaksınız?

evet 2 kişi kalacagız

oo ogretmen evı napmıs ole ya tesekurler arkadaslar olmadı gunlk ev kıralıcam ıstanbulda 2+1 daire 50 tl gunluk

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------

oo ogretmen evı napmıs ole ya tesekurler arkadaslar olmadı gunlk ev kıralıcam ıstanbulda 2+1 daire 50 tl gunluk ankarada 110 ne iştir anlamadım =) birde motosikletle geleceegım ortalama kac saat surer ankara . çankayayla yenımahalle arası uzakmıdır bırde

Çankaya'nın neresinden geldiğiniz önemli olmakla birlikte trafik saatine denk gelip gelmemekle de ilintilidir.

Akşam veya sabah erken trafik yokken 15-20 dakika yeterliyken ortalama, trafik varken 1-1.5 saati bulabilir :)

Ama her halükarda yenimahalle ulaşımı en rahat yerlerdendir ;)

aslında ankaraya hıc gıtmedım bugune kadar gıtmısken ANITKABIR e gıtmek ıstıyorum fakat hesaplarım uyusmuyorgıbı belkıde otobusle gıdıp sınava gırıp otobusle gerı donebılırım pekı ankara otogar dan yenımahalleye ulasım nasıldır taksı ortalama kac paramızı yer eger taksıyle degılde otobus mnbusle gdersek nekadar surede gıderız hangı otobus mnbuse bnmemız gerekır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar