spacy 110 u Marmaris in tepelerinde iki gün kullandım 230 km yol yaptım,ful doldurduğum benzini bitiremedim.Kiraladığım kişi 300 km gidenler varmış dedi. (deposu da 6 litr yanılmıyosam) Çok rahat pratik sessiz bi scooter.Ankara ya gelince almaya karar verdim fakat bayideki yetkili pcx i övdü durdu.İyi dedik pcx aldık, almaz olaydım 3000 km sonra sattım spacy 110 alsam hala duruyodu,niye mi? Orta bölümü düz, rüzgarda pcx de olduğu gibi yelkenli gibi savrulmuyodu.Yokuş aşşa ya da yukarı durup, iki eli bırakıp telle görüşebiliyodun, el freni var,göklere çıkarılan pcx de yok.orta bölümü düz olduğu için beş altı torba kancaya takabiliyosun,pcx de yok.Ortada kilitli torpido gözü var gayetde yeterli, nerdeyse bi torba bile alıyo,pcx de kilitsiz bi göz var cüzdanımla tel im sığmıyodu bile ayrıca kilitli değil.pcx i almadan önce servisindeki ustaya sordumhangisinden alıyım diye usta spacy 110 dedi neden dedim.Pizzacılar,motoru bi türlü bozamıyolar dedi, o kadar düşüp kalkıyolar çok dayanıklı olduğunu söylemişti. pcx in amörtisörleri sert,kasislerde çok rahatsız edici.Fakat spacy 110 çok çok rahattı.Kullanırken en ufak bi rahatsızlık hissetmedim.Daelim s3 advance 250 aldım, fakat hala aklım spacy 110 un çok kolay ve basit kullanım kolaylığı ve pratikliğinde.Spacy 110 u anlatmak adına yazmış olduk.