Evet arkadaşlar. Biraz gecikmeli de olsa şu yarım kalan işimi tamamlayayım bari.
İlk öncelikle son foto serimizde Adana'da ki arkadaşlarımızın sabah motorları hazırlamaları ve ardından yola çıkışlarını resim etmiştik.
Efendim işte burada siz yüce insanlarımıza fotoların devamı niteliğinde olan yola çıkarken videoları ekliyorum ve ardından kahvaltımıza sıra gelecek.
Bu arada kaçıranlar sakın kıskanmasın sadece ve sadece ağızınızın suyu akarak izleyin.
Not:Videoların bazı yerlerinde "BİPP" kısımlar olması gerekebilr ama bilerek sansürlemedim. Malumunuz artık Hababam sınıfı filmleri de dahil o kadar sansür varken biz bize iken buna gerek duymadım.
Muzaffer abi,Murat,Komutanım ve isimleri şu anda hatırlayamadığım arkadaşlarımızın yola çıkışları.
Videolardan birinden bendenizden bir ara " Allah Allah " sesleri duyabilirsiniz bu şu anlama gelmekte; komutanım o kadar yükledikten sonra 1100xx'i orta sehpadan indirirken bir ara motor diğer tarafa doğru gitti ama komutanım son anda yırttı. Albayım,hadi şanslısın ben sehpadan indirirken motorla birlikte bende devrilmiştim. Şanslısın hadi hadi...
Murat,VFR'yi çalıştırdı ve V motorun Smokehead egzost ile birlikte verdikleri resital kulaklarıma sabah sabah masaj yaptı. Murat,bu arada Brad Pitt'ehafiften benzer gibisin (sen anladın onu :thumleft
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
Günaydın dostlarım :rendeer:
Bu VFR ne kadar fotojenik :cat:
Günaydın Muzaffer abi,
Hafiften kıskançlık sezer gibiyim,Murat'a sattığına biraz pişmalık var mı yok mu?
Gerçi video ve fotolarda sende fena çıkmamışsın hani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
Artık ayrılık vakti ve sadece Adana grubundan 3 kişi ile birlikte Erdal ve ben kaldık.