Kardeşim yaşın daha çok genç düşünebileceğin en güzel modeller , 2 . eli sağlam ileride satarken sıkıntı çekmeyeceğin modellere yönelmelisin, sağlam olmalı, yedek parça sıkıntısı çekmemelisin, ve servis ağı yaygın olmalı, parça için günlerce esir olmamalısın, yelpaze çok geniş ama illa süper sport tarzı olacak diyorsan sağlamlık ve servis ağı bakımından honda ve yamaha ilk akla gelenlerdir , ayrıca cbr 125 yada yzf 125 cc modelleri bile sana fazla görsemde mantıklı makul olanlar kanımca bunlardır , ve bu saydığım modeller yalancı emzik gibidir seni kandırmaya yeter

bazı konularda paranın hükmü yoktur , çok paran olabilir kesinlikle , ben bu işi öğrendim efem şu kadar tecrübem var, şu kadar param var, şöyle olcek böyle olcek ten ziyade , kesinlikle yüksek hacimli aletleri önermiyorum , yaşına ve hayata bakış açınla örtüşmeyen aletler emin ol , gaz vermek çok eğlenceli , ışıklarda durduğun zaman, bütün ilgi odağı sen oluyorsun , bunlar seni cezbedecek şeyler , yakışıklı devasa boyutta homurdayan ve homurdadığı zaman alakası olmayan insanı bile tahrik eden aletler , ama anlık milisaniyelik bir hata yüzünden bariyerlere çarparak parçalanan çokça adam oldu , haber kaynaklarından , gerçek yaşantımızdan bunları hepimiz gördük , doğru olan doğru aleti seçmektir , sonuç olarak eşittir , tecrübe , tecrübe ve yine tecrübe
17 yaşında 1000 km deneyimi olan bir kardeşime söyleyeceklerim bunlardır , 125 cc bile tecrübesiz elerde öldürücüdür , onu bile yazmayacaktım ama kafana takmışssın başka tarz istemiyorum demişssin bu aşamada ne desek boş , kalkıpta şimdi elektirikli pisiklet al diyecek halimiz yok :cherry: ama söylediğim aletler sana yeterde artar bile, kazasız günlere hep birlikte....