Bodrum-Marmaris grup gezisi Yalımotoclub

Değerli ikiteker tutkunları hepinize iyi haftalar dilerim,

Bu Pazar Yalımotoclub ile ilk gezimi gerçekleştirdim.Hedefte Akyaka var idi ama bir gazla Marmaris'e kadar uzandık.
Sabah 06:00 kalkış olarak ayarlamıştık, fakat grup başkanı Serkan abimizin oğlu rahatsızlanınca kendisi gelemedi.tekrardan geçmiş olsun ileklerimi ileteyim.Daha sonra uyuya kalan gençlik ile birlikte 6:45 gibi yollara düşmüştük.Baharın geldiğini çzellikle sabah soğuğundan anlamak mümkün oluyor.Tabi ekipman tam soğuk vız gelir yola devam :)
4 motor çıktığımız yolda ilk olarak Milas'ta çorbacıda molamızı veriyoruz.Sıcacık çorbaları içerken herkesi soğuktan uyanmış ve neşeli görmek mümkün oluyor :) Bize birşey olmaz diye pantolon ile gelen gençlik ısınacak güneş arıyor :) Burada sonradan bize katılan Çetin abimiz gruba ekleniyor ve 5 motor devam ediyoruz.

sS4JY.jpg

2. durağımız Yatağan çıkışı CNS tesisleri.Burası dinlenmek alış veriş ve yiyecek-içecek bakımından hoş bir yer.Apple tea muhabbeti güne damgasını vuruyor.Ahmet abi ile çaycı arasındaki komik diyaloglar bizi uzun süre güldürüyor doğrusu.

jtdDF.jpg

tGoVx.jpg

Akyaka'ya girmeden Gökova manzarası bizi büyülüyor ve hemen fotoğraf çektirmeye duruyoruz.Ege de en çok hoşuma giden konu orman ile denizin bir araya gelerek içimizi huzur ile dolduran kokusu.

chfil.jpg

Katır maşallah bu Salcano da iş var arkadaşlar.

O2Rl.jpg

Honunulu BEach tişörtüyle ben :)

fTg4.jpg

Cafer kardeşimiz

573B.jpg

Akyaka çamların arsındaki tarihi konak evleri tarzındaki yapısı ile gerçekten tam bir göz banyosu.Sahili yengemizin dediği gibi bizim Bitez i andırıyor.

L6mN0.jpg

UPA6a.jpg

plAb.jpg

xXn0j.jpg

ZeTS1.jpg

Buranın batı tarafında harika bir kamp ve pikNİK yeri olan mesire alanı mevcut, araçla giriş 2 aydır ücretlendirilmiş.

vPUMf.jpg

VaRH7.jpg

CYAL.jpg

LMXQ1.jpg

JB5XQ.jpg

ZWloe.jpg

Vakit kaybetmeden Marmaris'e yol alıyoruz.Hareket halinde fotoğraf çekemediğimden ara ara durarak çekiyorum, halbuki Marmaris girişine yakın dallarına sonbahar düşmüş o ağaçların asfalta eğilişinin görmenizi isterdim.Yollar gerçekten kaymak kıvamında tatlı tatlı virajlar başlayınca neden tekerlerim daha kalın değil diye isyan ediyorum :)
Uzaktan bizim tayfa.
rYmpK.jpg

Marmaris ufukta
W5Vkg.jpg

2l7qH.jpg

Y43pl.jpg

1DFWe.jpg

Marmaris Bodrum'a nazaran daha çok gençlere hitap ediyor.Bunu en iyi kiralık araçların çeşit ve sıklığından, diskoların şatafatından anlayabiliyoruz.
cAG8.jpg

YrLbJ.jpg

Yolda birçok motorcu görüyoruz kimisi selam verirken kimi egosuna yenik düşüyor.Bisikletliler bile bizim için ikiteker tutkunudur selamı eksik etmiyoruz.
ectWP.jpg

FruXa.jpg

Bu gençliğin elinden düşmedi bir akıllı telefon iner inmez check/in ler yapıldı, görev tamam ifadeleri alıyoruz :)

wAsRk.jpg

Bu dayı taksici ve bize yardımcı oldu, genelde bu insanlar yol tarifinden bıktıklarından yüzünüze bakmazlar haklı olarak.
GQ3ys.jpg

amrmariste yarım saat yemek yedikten sonra hemen geri dönüş yoluna düştük, bir dahak isefere daha çok kalmak gerekir diye düşünüyorum.Şipşak olduk :)

JHOV.jpg

Marmaris çıkışında Azmaktan akan dağ suyunu görür görmez serinlemeye koşturuyoruz.

Ns7d9.jpg

KG03f.jpg

eMEwA.jpg

0IJlk.jpg

aoXzF.jpg

Derken tekrar Akyaka tarafına bu sefer doğu girişinden girip Azmak çayına geliyoruz.Bu su taşların içinden geliyor ve gerçekten Buzzz gibi :)

jtKGo.jpg

gbxHO.jpg

ma5Pq.jpg

cw0KU.jpg

Ören üzerinden geri dönüyoruz, solumuzda 10 metre aşağıda deniz aramızda az sayıdaki çam ağaçları, sağımız full orman ve bol bol viraj.Bu yol beni benden aldı götürdü.Hele birkaç tane ufak ev gördüm deniz kenarında ıssız orada ne yaşanır arkadaş, ömrün uzar vallahi.Tabi yol giderken yine çekim yapamamanın dezavantajı yüzünden bu güzel kareleri gidip kendiniz görmelisiniz.

Burası Akbük uzaktan güzel görünüyor bir dahaki sefere inilir umarım.

JZGu0.jpg

L2y5i.jpg

Cumartesi aldığım depo üstü ufaklık çantam.Ufak ama çok marifetli, özellikle sürüş konforunu arttırıyor, tavsiye olunur.

D63kx.jpg

Çökerme tarafında son pozlar

OI16.jpg

nmBDL.jpg

0goru.jpg

EE geç kalıcaz diye erkenden geldik :) herkesin aklında Serkan Başkan, eminiz ki onunda aklı bizde.Hadi dedik basalım köylerini :) Kimse yeri tam bilmiyor, köyde telefon çekmiyor neyseki ilk soruşumuzda bulduk.Serkan Abi bizi görünce çok sevindi, biz de çok sevindik.

dXbkH.jpg

Serkan abinin oğlu Efe, büyünce tam bir efe olucak belli ediyor kerata
lJO3A.jpg

Aydın'da büyüdüm ama böyle incir yemedik, tekrardan teşekkürler.
vT4kn.jpg

Ben çok eğlendim ve güzel bir haftaya başladım, umarım herkes içinde bu böyle olmuştur.Gelecek gezilerde görüşmek üzere güzel umutlar ve hayaller ile kalın.

kendimden ve motorculuğumdan utandım şerefsizim :pr: bende olmalıydım :pr:

güzel gezi olmuş murat. otururken terlemiyon mu montla ?
yada ben pehlivan kıvamında olduğumdan mı terliyorum :/

Murat eline sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş.valla içim gitmedi değil fakat koçum hasta olunca dünyalar durdu.neyse önümüzdeki hafta daha bi güzel gezeriz işallah,
dedemin köyünde yola üzgün üzgün bakarken bir anda sizi karşımda görünce çocuk gibi sevindim,bu jestinizede ayrıca teşekkürler,başkanlık sizinle güzel tekerdaşlarım :):)

Murat eline sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş.valla içim gitmedi değil fakat koçum hasta olunca dünyalar durdu.neyse önümüzdeki hafta daha bi güzel gezeriz işallah,
dedemin köyünde yola üzgün üzgün bakarken bir anda sizi karşımda görünce çocuk gibi sevindim,bu jestinizede ayrıca teşekkürler,başkanlık sizinle güzel tekerdaşlarım :):)

Abi konu evlat olunca akan sular durur, daha hafta bol.Ayrıca biz tatlı su motorcusu değiliz biliyorsun tüm yaz gezi fotoğraflarıyla içimiz eridi, kışın da biz milletin içini eriteceğiz artık.:mrgreen:

tebrikler murat güzel gezmissiniz,fotolar güzel

Ramazan o yollarda daha ne fotoğraflar çekilirdi, ah bendeki artçı burada olacaktı.Kızcağız 2 çift pil bitirirdi :queen: Birdahakine inşallah

teşekkürler, keşke daha çok fotoğraf olsaydı, özellikle yollar şahane manzara dolu tavsiye ederim.

Abi keşke olsaydın şelaleye de giderdik hem, ama söylediğine göre daha patroların gitmesine çok var :pale:

patronlarda neymiş? Artık özgür olmak istiyorum. Canıma tak dedi artık. Gezmek, virajlara dalmak istiyorum :pl:

sen esas marmaris-datça arası yolları görecen. Marmaris-datça 90 km. Gurupta kapışacak adam varmıydı? :queen:

o virajlarda birde jilet gibi bariyerler vardı abi gerçek adrenalin o oluyor herhalde :queen:

beni bilirsin. Gerçek jilet olsa farketmez. Milas köy aralarında uçurumların diplerinden ara yollarda beraber iki kişi çift motor sürüşümüz var. Ve banda dediklerin var. Hatırlıyomusun?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Murat daha nice kazasız belasız gezilere,yolun daima açık olsun:cat:

F54

adem bodrum lu değilmi onu niye götürmediniz:)
yoksa sizin kadar motor süremiyor mu?

Muratcım harika bir geziye daha imza atmışsın :thumleft: İmrendim Vallaha , iznim pazar olsaydı mutlaka gelirdim :pale: İnş. başka bir zamana :rendeer:

Sekan Başkan'ada geçmiş olsunlarımı iletirim !... Kazasız belasız nice geziler dilerim :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar