- Konu Yazar
Arkadaşlar katılımın az olması ve hava muhalefeti nedeniyle Akçakoca planımızdan vazgeçtiğimizi ve Işık Dağı'na karar kıldığımızı bildirmiştik. Tamamen doğayla iç içe, bol bol kuşburnu böğürtlen topladığımız, doya doya oksijen aldığımız, yeni kampçılar tanıyım yeni arkadaşlıklar kurduğumuz harika keyifli bir geziydi. Cuma ve cumartesi gecesi olarak iki gece konakladık. Toplam iki motosiklet ve 4 kişi olmamıza rağmen çok eğlendik ve dinlendik. Fotoğrafalardan kayda değer olanları sizlerle paylaşıyorum. Ben özellikle börtü böcej meyve sebze hayvan falan fotoğrafı çekmeyi pek sevdiğim için bana ilaç gibi geldi. Daha önce bayramda Hürkan kardeşimle de bölgede kamp yapmıştık, hava halen aynı derecede soğuk
Ama özellikle gün doğumunda kuş sesleri ve serin bir esintiyle gölü izlemek çok keyifli...
Evet bir kamp daha bitti enerji ve huzur depoladık bir dahaki kamp etkinliğimizde görüşmek üzere
Bir dahaki sefere iş nedeniyle bu kadar mazereti kabul etmem haberiniz olsun tayfa
Not: Küçük - büyük cc farketmeden outdoor'u seven herkese kapımız açık, sevgilerimla saygılarımla forum
Evet bir kamp daha bitti enerji ve huzur depoladık bir dahaki kamp etkinliğimizde görüşmek üzere
Not: Küçük - büyük cc farketmeden outdoor'u seven herkese kapımız açık, sevgilerimla saygılarımla forum