TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sbr

beyler motor baktım geldim şimdi

motor bildiğin mezar :farao:

adam 30 000 diyor ama sabri (sbr) en az 100 000 yapmadıysa bende neyim diyor :queen:

motor sağdan kazalı, soldan kazalı, kafadan sağlam biyere girmiş. 100metre zor kullanabildim motoru..götü başı ayrı oynuyordu..sağlam tek bir yeri yoktu..manetlerinden tutun amortisörlerine kadar hasarlıydı.. motordan gelen subap sesiyle 15 dakka halay çektik.. yine söylüyorum o motor en az 100000km yapmıştır.

ytani motorun eski sahibi bindi bişey olmamıstır dedi surdu duzgun dedi alışmam için ne yapma lazım selo abi

servis arkadaşıydı en 200 lira gider dedi

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:43 ----------

garantiden ama abi yaaa daha bi gun olmadı motoru soktuk aynı nakard gibi oldu insallah amarsitore bişey omamıstır 30la düştüm 2 metre bilke suruklenmedi abi
motora alışmak için ne yapmalıyım

ampul konusu karmaşa night breaker ın 35wattlıgı zaten yok üretilmiyor. Xenon bizim motrlara uymuyor 55watt far tasını eritiyor en iyisi yine 35 lik biraz daha fazla ışık veren ampuller bakmak ben belçikadan philips motovision türkiyede yok . farkı normal ampule göre biraz daha parlak ve plakadan falan yansıma oldumu açısı tuttumu turuncu yansıyor göz almıyor .ama orjinal ampule göre daha iyi resimlerini çekipte atamadım karşılaştırmayı. :pr:
ebsd.jpg

yqag.jpg

pywy.jpg

depoda falan çizik yok hiçbişey bi on abi far saglam zaten işte ople morelim sıfır yaaa aylardırlı çalışım aldıgım motor 1 gun abi

arkadaşlar acil yardım nazara geldim herhakde bugun gezeyim diye çıktım dun aldıgım motoru kayıp düştüm motordan notorun on far cercevesi ve gosterge cercevesi gitti ama motorda eski sahibi tanıdık amarsitorde bişey yok ne olur bide sinyal ne gider

Geçmiş olsun fatih kardeş nazara gelmişin ...

ampul konusu karmaşa night breaker ın 35wattlıgı zaten yok üretilmiyor. Xenon bizim motrlara uymuyor 55watt far tasını eritiyor en iyisi yine 35 lik biraz daha fazla ışık veren ampuller bakmak ben belçikadan philips motovision türkiyede yok . farkı normal ampule göre biraz daha parlak ve plakadan falan yansıma oldumu açısı tuttumu turuncu yansıyor göz almıyor .ama orjinal ampule göre daha iyi resimlerini çekipte atamadım karşılaştırmayı. :pr:
http://imageshack.us/a/img6/317/ebsd.jpg
http://imageshack.us/a/img829/2509/yqag.jpg
http://imageshack.us/a/img35/5260/pywy.jpg

şimdi benim anlamadıgım şey şu
bizim motorun üzerimdeki çift duylu h4 değil mi sen hs1 mi taktın anlamadım? bunu yurt dışından mı aldın ? bu da 35 lik mi?

saol ercan kardeş aynen oyle ayak üstü motorun sahibi de komsumuzdu adam gördü motoru bana dalacaktı ya işte bereber soktuk malatyada parça sıkıntısı yokmus adam bütün parçalar var siyo en fazla 200 gider yag olarak ipone 10 40 full senttetik servisteki usta baya ilgilen di ama zinzir yagıda sprey iponunyaga ve filitreye 40 lira gitti ama adam 150 gram fazla yag koyuyo içinde çıkan ya daha yeniydi ama adam 2000 bin km gitmisti sag gidon biraz yamulmuş oınuda hallederiz dedi yaa toplam 25 km bile gezemedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:01 ----------

motor çok guzel on fren den dolayo düştüm amöa çok kayıyo acayip düştüm motorda son hız 141 19 000 binde 3400 aldım sigortasını falan veriyo 220 tl degerindeki kaskıda 110 tl sayıyo ama adam ii bakmıs boyum 1 82 90 kg dun yol bostu gece bir rüzgara karsı düz yolda 115 dedi hi zorlamadan

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------

biraz da saga çekme var o duzelirmi arkadaşlar

şimdi benim anlamadıgım şey şu
bizim motorun üzerimdeki çift duylu h4 değil mi sen hs1 mi taktın anlamadım? bunu yurt dışından mı aldın ? bu da 35 lik mi?
evet belçikadan abim izinde getirdi .
benim kafamı çok kurcaladıydı hs1 aldı geliyor ta oradan ya olmassa diye amma velakin hs1 ile h4 aynı duy tipleriymiş.
hs1 35 wattlıkların isimleri
h4 ise 55/60wattlıkların isimleriymiş.

evet belçikadan abim izinde getirdi .
benim kafamı çok kurcaladıydı hs1 aldı geliyor ta oradan ya olmassa diye amma velakin hs1 ile h4 aynı duy tipleriymiş.
hs1 35 wattlıkların isimleri
h4 ise 55/60wattlıkların isimleriymiş.

türkiyede bu ampulden var mı peki?

arkadaşlar acil yardım nazara geldim herhakde bugun gezeyim diye çıktım dun aldıgım motoru kayıp düştüm motordan notorun on far cercevesi ve gosterge cercevesi gitti ama motorda eski sahibi tanıdık amarsitorde bişey yok ne olur bide sinyal ne gider

fatih bahsettiğn kazada far çerçevesi ve far tamamen kırıldımı
sadece yan mı yatırdın motoru
amortisörlere bişey olacağını sanmıyorum
korkma bişey olmaz sana bişey oldumu kırık çıkık sen onu söyle motoru takma kafaya hallolu sana bişey olmasın

sana şimdi far ve far çerçevesimi lazım bakarız araştırırız
sen istanbuldasın dimi bildiğim kadarıyla

sadece far cerçevesi abi 30 la yan yattı motor hiç biyere vurmadım yok malatyadayım bide ekran saaati çerçevesi en fazla 220 gider dedi servistewki usta aradım yarın sabah gidecegiz

arakdaşlar bende tvs apache rtr 150 2013 kasa aldım. şu an serviste. yarın teslim alacam. 2012 kasada titreşim oldğu söyleniyor ve 2013 lerde % 80 lere kadar azaltıldğı söyleniyor. ne derece doğru kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

adam var cercevesi 80 lira dedi bi
de saatın arkasındaki plastik krıldı içim gitti abi saol bi oldu koyan 25 km gezdim

tahminim 200 250 gider parçalara

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------

yok mu hacı başka güzel aydınlatan ampul.
akşam yol yapıyorum, far berbat bazen ara yollarda sırf uzunla gidiyorum bu seferde 1 metre önümü göremiyorum

ebayde bulamadım ben nerdeyse hergün bakıyorum ama yok:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar