TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

adamı aradım kmsi 30 000 deymiş yeni motor yapılmış 500 km oldu diyor adam
ufak tefek yanyatmaları düşmesi varmış

işimiz gücümüz yalan dolan lafa geldik mi hepimiz müslümanız hepimiz düzgün insanlarız gavur diye beğenmediğimiz insanlardan kaçı acaba bunu yapar halbuki sahibinden.comda yayınlanan ilanların yarısına yakını hep pürüzlü adam olamadık bir türlü:pr:

Benimde aklıma geldi ama nasıl olsa almaya niyeti olan adam sorar diye paylaştım.

Bu arada fotoğraflar ne oldu abi :)

aradım adamla konuştum sabriyle beraber gidip bakaz bakalım belki alırım ha kafama yatarsa

resimleri ayarlıyorum can faceye koydum sayılır buraya koymak biraz zahmetli

aradım adamla konuştum sabriyle beraber gidip bakaz bakalım belki alırım ha kafama yatarsa

resimleri ayarlıyorum can faceye koydum sayılır buraya koymak biraz zahmetli

abi hayırlısı olsun apache candır araba 4.7 litre şehir içinde yakmasına rağmen çok yakıyormuş gibi geliyor motorun gözünü seveyim:)

beyler motor baktım geldim şimdi

motor bildiğin mezar :farao:

adam 30 000 diyor ama sabri (sbr) en az 100 000 yapmadıysa bende neyim diyor :queen:

arkadaşlar bu sava lastiklerin 2011 modele uygun ebatlarda olanı varmı bilginiz var mı?

dostum sava lastiklerin sınırnı zorlamıyorum denemedim ama bazen çok saçma yerlerde kuru zeminde bile ön tekeri kaydırıyor. bazen dönerken yarım fren yaparken kayıyo hemen topluyorum. ama bazende arka frene abanmama ragmen kitlemedigide oluyordu. garip bi lastik çözemedim ama şimdilik biraz daha bekle derim. acilse İRC kış lastiği al

apache lerin buluşması beylerrr

3ph3.jpg

cagk.jpg

aikd.jpg

acmf.jpg

qibh.jpg

fwqd.jpg

j2fo.jpg

ofpq.jpg

gg4l.jpg

b7f6.jpg

prub.jpg

e6zl.jpg

gk52.jpg

khqi.jpg

z8tj.jpg

qjvi.jpg

x36z.jpg

nxd6.jpg

ggo7.jpg

ffrf.jpg

akşamları yol yapıyorum ara sıra. bu h4 halojen için iyi ampül ne önerirsiniz?
night breaker bakıyorum ama bulamadım 12v 35w.
ampülü değiştiren var mı bu sorundan?

arkadaşlar acil yardım nazara geldim herhakde bugun gezeyim diye çıktım dun aldıgım motoru kayıp düştüm motordan notorun on far cercevesi ve gosterge cercevesi gitti ama motorda eski sahibi tanıdık amarsitorde bişey yok ne olur bide sinyal ne gider

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar