Arkadaşlar , Haberin altındaki yorumlardan birinde şöyle yazıyor...
ARZU AYDIN: neden motoru çekmeye komşuyu gönderiyor çünkü ehliyeti yok memur bunu anlayınca da sen benim kim olduğumu biliyor musun maaşını ben ödüyorum ömrün boyunca motor mu gördün köyünde yobaz dedi memurda tokadı çaktı.olay budur bizzat orada izledim
Hay ellerin dert görmesin, sebebini sormuyorum bile. Binlerce kişi bunlara aynı anda küfür ediyor ve adamların umrunda değil. Durup düşünürdüm neden diye, sevilmemeyi anlarım ama bu nefret neden diye. Eskiden sevmezdim ama şimdi nefret ediyorum, selamını almam elimi bile uzatmam. Ben karıncayı ezmemek için bileğimi burktum, ben hayvanlara kıyamadığımdan et yemem, ama bunlara çölde su vermem abi.polis dovdugu ıcın 45 gun cezaevınde yatan bırı olarak yazıyorum.hatta bacanagının meslegının polis oldugunu ogrendıgı aıle arası kıyılan sözden sonra 12 yıldır tek kelıme konusmamıs bırı olarak yazıyorum.ve hatta enıstesı polıs oldugu ıcın 12 yıldır halasıyla ve yegenlerıyle konusmayan bırı olarak yazıyorum.
düşünsenıze bu dusunce tarzı ıle özel sektorde ekmek yıyebılırlermı..........rabbım devletımıze zeval vermesın.....
Arkadaşlar , Haberin altındaki yorumlardan birinde şöyle yazıyor...
ARZU AYDIN: neden motoru çekmeye komşuyu gönderiyor çünkü ehliyeti yok memur bunu anlayınca da sen benim kim olduğumu biliyor musun maaşını ben ödüyorum ömrün boyunca motor mu gördün köyünde yobaz dedi memurda tokadı çaktı.olay budur bizzat orada izledim