TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

NGK-CR7E-Motorcycle-Spark-Plug-4951

günaydın arkadaşlar ben bugün bu bujinin aynısından aldım takmayı düşünüyorum siz ne dersiniz sizce iyimi bu buji motorcu bu japon dedi çok kaliteli dedi 15 tl'ye aldım

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------

buji'nin markası NGK

http://www.brandedbiker.co.uk/NGK-Motorcycle-Spark-Plugs/NGK-CR7E-Motorcycle-Spark-Plug-4951

egzoz borusunun buraya değmesi eritir dimi ufak bi denemede bile çok sıcak oluyor. tam oturtamadım herhalde ana boğazı ya.

@tsubasa acil yardımlarını bekliyorum :)

sf1gr.jpg

egzoz borusunun buraya değmesi eritir dimi ufak bi denemede bile çok sıcak oluyor. tam oturtamadım herhalde ana boğazı ya.

@tsubasa acil yardımlarını bekliyorum :)

http://j1309.hizliresim.com/1f/7/sf1gr.jpg
hacım durum dogru. taktırmışsın hayırlı olsun. güle güle bagırt. :queen:
bu egzoz borusu eski kasa apache için üretilmiş. yani boru dışardan geçiyor eski kasa da, yeni kasa da ise içerden geçiyor.
ben şöyle bi zımpırtı buldum mobilyacıdan öne aldım onu. fotografını hemen cekip atıyorum..

hacım durum dogru. taktırmışsın hayırlı olsun. güle güle bagırt. :queen:
bu egzoz borusu eski kasa apache için üretilmiş. yani boru dışardan geçiyor eski kasa da, yeni kasa da ise içerden geçiyor.
ben şöyle bi zımpırtı buldum mobilyacıdan öne aldım onu. fotografını hemen cekip atıyorum..

ben bu halde biraz turladım valla altımda sanki ninja250 varmış bigi hissettim. birinci vitesin ortalarında o zırıltı azaldı. ilk titreşim yok oldu kadar birşey.
ses de aynen uslu sürünce uğultu hafifden pırlama. ama sinirlendirince ninja oluyor :))

acayip memnunum. arka baglantınında fotosunu atıcam sana özelden oraya bi bak varmı bi sorun diye.

sf2gz.jpg

sf2j1.jpg

sf2ju.jpg

alt sakalı sakın aparatla öne almadan, boruya yapışık kullanma. eritir plastiğini.
küçük bi zımpırtı ile 1cm öne alıp 1 cm yere yakınlaşmış oldu.

hmmmm eevet doğru bir yöntem ama çok ilerde yapmak zorundasınki anca altını kurtarasın. oda alt sakalın yere dahada yakşalmasına neden olacak bu sefer. ? ben ısı geçirmeyen kağıtlar elyaflar var onlardanmı sarsam acaba diye düşünüyorum.

Hani bazı harley davidsonlarda vardır ya egzozlarda bi bez sarılıdır ? ondan yapsammı acaba ama bulana kadar alt sakalı sökmek zorundayım malesef :(

dostum senin videonu bekleyemedim kusura bakma :D sen çekene kadar aldım- taktım- denedim :))

videoda duyuldugundan daha tok bir sesi var buna bende aynen katılıyor ve söylemek istiyorum. şahitim çünki..

http://www.youtube.com/watch?v=ZxGjNRFp2UI&feature=youtu.be

dostum senin videonu bekleyemedim kusura bakma :D sen çekene kadar aldım- taktım- denedim :))

videoda duyuldugundan daha tok bir sesi var buna bende aynen katılıyor ve söylemek istiyorum. şahitim çünki..

sertaç ses cok güzel. ama biraz kaçırıyor sesi tam veremiyor.
tam oturttugunuzdan emin olun. dediğim gibi biz spiralle baglantı için boğaz kısmını taşladık tigerın demirinin. anladın demi dediğimi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar