Motora bak be .Ne hareketler

Motor kendi başına takılıyor kızın ağırlığı gram etkilemiyor ki aleti..

Arkadaş öyle motor mu sürülür.. En azından insan üşür yaw..

Yetenek istemeyen sadece yeteri kadar cahillikle yapılabilecek birşey.Rolanti yüksek makina ip gibi gidiyo zaten,sadece üstünden düşmemeye baksa yetiyor :)

İzmir İl Temsilcisi
kask yok ekipman yok önermiyoruz :) :) anlamadıgım bir nokta gazı bırakıyor fakat motor stabil hızında hız sabitleyicimi takmış ? yada bu işin mantıgı nedir ?

Hareketler vs güzel, kadında iş var.
Fakat aramızda asgari düzeyde de olsa bayan sürücüler var, neden asgari olduğuda ortada gibi. Motosiklete de kadına da "MOTOR" denmesi hoş değil.

Arkadaş koymayın şöyle şeyler !!
Canımız çekiyor yahu :salut:
Sevgilimden soğuyorum böyle motorcu kızları gördükce :pr:

Bizim burdaki yollarda gitsin yiyosa :pr:

Ayrıca

e830f4dd7d0c5da9ac31309fea27a529-1-1280x960.jpg

Hareketler vs güzel, kadında iş var.
Fakat aramızda asgari düzeyde de olsa bayan sürücüler var, neden asgari olduğuda ortada gibi. Motosiklete de kadına da "MOTOR" denmesi hoş değil.

yalnız o kadın korumalarını takıp adam gibi giyinip, motorda hareket yapsa kimse motor demez kadına

E_N

hayatında hic kaza yapmamış teni pürüzüz, bacaklarda 0 selülit. cesaret 10 numara çok şık giyinmiş. hani derlerya evlrnilecek kız diye.:joker:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Korumaları giyip kaskı taksa apaçi diyebilirdik. Kıçını açıp yapınca beğenebiliyoruz. Aynısını erkek yapsa yerin dibine sokarız :)

Herkes evlenilecek kız demiş. Evlen bakalım. İşe güce giderken evde bıraktığında demeyecek misin eve sucu mu geldi tesisatçı mı diye?

Herkes evlenilecek kız demiş. Evlen bakalım. İşe güce giderken evde bıraktığında demeyecek misin eve sucu mu geldi tesisatçı mı diye?

yaw arkadaş nasıl yorumlar yapıyorsunuz:) herkesin kültürü farklı yasantısı farklı bulundugu ortam farklı. o da zaten beni kimse almıyor evde kaldım demiyordur:) ben 105 kiloyum. bu hareketi yapsam motor biyana ben biyana giderim.

yaw arkadaş nasıl yorumlar yapıyorsunuz:) herkesin kültürü farklı yasantısı farklı bulundugu ortam farklı. o da zaten beni kimse almıyor evde kaldım demiyordur:) ben 105 kiloyum. bu hareketi yapsam motor biyana ben biyana giderim.

Herkesin kütürü farklı tabi ama memleketimizin kültürü de belli :) Yani siz saygı duyarsınız rahatsız olmazsınız, ama çevrenizde farklı kültürü yaşayan biri bu durumu suistimal etmeye çalışır, bu durumda da kan çıkar :pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar