B+A2

Arkadaşlar b+a2 için ehliyete yazılmıştım 24 ağustosda sınava girdim b sertifikası için yazıyodu listede
sınavı şükür geçmişim şimdi sırada a2 var tekrar sınava girecekmiyim yoksa direk direksiyon sınavınamı tabii olucam
Kurs sağlıklı bi bilgi veremiyo oturtmuşlar oraya bi bakkal çırağı ne zamn gitsem kimse yok diyo bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim :)

2 kasımda normal sınav var sen tahmini kasım sonu gibi direksiyon sınavına girersin direk bende giricem kasımda direksiyona

sadece motosikletin direksiyon sınavına giriceksin 8 çizdiriyorlar 20 cm genişlikteki 4 metre civarı platformdan geçiyorsun dubalarda slalom yapıyorsun 15 dakika boyunca sonra 3 motor toplanıp araba ehliyeti alırken çıktıgın parkurun aynısını motosikletle yapıyorsun arkandan takip ediyorlar sınavın bitiyor 2 güne açıklanıyor 1 haftayada ehliyetini elini alabiliyorsun...

arkadaşlar arabada direksiyon sınavı nasıl yapılıyor yani şuanki yeni sistemde

Arkadaşlar b+a2 için ehliyete yazılmıştım 24 ağustosda sınava girdim b sertifikası için yazıyodu listede
sınavı şükür geçmişim şimdi sırada a2 var tekrar sınava girecekmiyim yoksa direk direksiyon sınavınamı tabii olucam
Kurs sağlıklı bi bilgi veremiyo oturtmuşlar oraya bi bakkal çırağı ne zamn gitsem kimse yok diyo bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim :)

Adam ne sormuş millet ne cevap vermiş ilginç :)

Hocam ben yardımcı olayım ehliyet sınavlarında görev aldığım için biliyorum.B sınavına girdikten sonra a2 için tekrar yazılı sınava girmiyorsun. Sadece direksiyon sınavına giriyorsun. Bu arada kursiyerden alınan direksiyon sınav ücreti yasal değildir vermeyiniz....

Hocam ben yardımcı olayım ehliyet sınavlarında görev aldığım için biliyorum.B sınavına girdikten sonra a2 için tekrar yazılı sınava girmiyorsun. Sadece direksiyon sınavına giriyorsun. Bu arada kursiyerden alınan direksiyon sınav ücreti yasal değildir vermeyiniz....
Teşekkür ederim hocam

Adam halkı :) B aldıysan birdaha hiçbir teorik sınava girmiyorsun :)

Ne kadara yazıldınız iki ehliyet için (kurs ücreti)

hocam 800 liraya anlaştık kursda derslere veya herhangi bir eğitime katılmadım ama mecbur para veriyomuşuz :cherry: ehliyet güzel olacak gibi bana 2 ay içerisinde 3 kere üst üste ceza yazan trafikçi abimin yanına çay içmeye gidicem :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar