- Konu Yazar
Arkadaşlar 200-250 tl arası bütçem var led bir monitör almak istiyorum ekran boyutu 19-21.5 inch olabilir.
Hocam laptop varda masaüstp pcnin monitörü bozuldu ucuz bişeyler alıp koyacağım oyun falan oynuyorum arada sırada![]()
Elektronik cihazlar satılmak için alınmaz. keyif için ihtiyaç için alınır. Ben Bilgisayarcıyım 2. el monitörü düşmanıma tavsiye etmem.Bi bilgisayarcıdan 2.El bi monitör al kullan gitsin bence. Elektronik cihazlar alırken değerli, satarken para etmiyor.
monitöre para verin. Monitör ve tv olayında 2. el almayın. Gözünüzün değeri 100-200 lira değil.
Elektronik cihazlar satılmak için alınmaz. keyif için ihtiyaç için alınır. Ben Bilgisayarcıyım 2. el monitörü düşmanıma tavsiye etmem.
Sıfır olsun en ucuzu olsun. Hiç olmazsa ölü piksel -eski lcd'lerin sorunu- derdi olmaz. Renk kayması, Tüp bitmesi derdi olmaz -tüm crtlerin sorunu-.
Bu arada 6 ay kadar önce bende sizin durumunuzdaydım. Fujitsu marka 20" led monitör aldım. Aldığım zaman için çok ucuzdu çokta güzeldi.
Şimdi köpek gibi pişmanım. Keşke 32" hd-ready tvlerden alsaydım diyorum. 20" cidden ufak geliyor.
Uzun lafın kısası 1-2 ay içinde para biriktirme şansınız varsa. 32" ucuz tv alın.