- Motosikleti
- Yamaha MT-09 Tracer
- Konu Yazar

Bu model hakkında ayrıntılı bilgi için www.kubamotor.com websitesini ziyaret ediniz.

Yetkili Satıcılar ve Fiyat Bilgisi için Tıklayın
Son düzenleme:

2 litre yakman imkansız. Ölçümünde kesinlikle hata var.
Depoyu fulledikten sonra 100 KM yol yaptım tekrar fulledim 2 lt benzin aldı.2 litre yakman imkansız. Ölçümünde kesinlikle hata var.
dyavol-77 senin kadar olmasa da sana yakın bi gideri var... Zaten senin kadar olması mümkün değil... En baba gider sendedir mutlaka...İmkansız değil...Çin'liler yapmış bir kerebaksanıza adam gaza ufacık bir dokunmayla 70-80 yapıyormuş.......La motorun zaten gideri nekadar...epi-topu 7,5 beygir bişey:queen:
Depoyu fulledikten sonra 100 KM yol yaptım tekrar fulledim 2 lt benzin aldı.
Aynı işlemi şehir içinde de yaptım.
Bu arada Her aldığım benzini lt, TL ve km olarak not alıyorum. 1000 li km lere geldiğimde ortalama olarak daha net bir rakam verebilirim.
Bu dediklerini İzmir'de yapsakİddia gibi olmasın da Pazar günü veya hafta içi çıkalım birlikte 200 km gezelim mangal yapalım hatta gelirim dersen İznik köfteci Yusufa gidelim gelelim sen 2 litre yak 100 km de deponu fullerim + yemekler benden.
Depoyu fulledikten sonra 100 KM yol yaptım tekrar fulledim 2 lt benzin aldı.
Aynı işlemi şehir içinde de yaptım.
Bu arada Her aldığım benzini lt, TL ve km olarak not alıyorum. 1000 li km lere geldiğimde ortalama olarak daha net bir rakam verebilirim.
dyavol-77 senin kadar olmasa da sana yakın bi gideri var... Zaten senin kadar olması mümkün değil... En baba gider sendedir mutlaka...
Senin için videosunu göndereceğim... Çok yakında...
Ayrıca videonu da sabırsılıkla bekliyorum:king: belki bakarsın ( grçekten iyi giyorsa cb 125'i satıp senin ^^APRİCOT'TAN alabilirim...
İşte videoAslı net ama youtube a yükleyince görüntü kalitesini düşüyor. Arada durdurup bakınca rakamlar daha net gözüküyor.
http://youtu.be/AX0N6r1IlAA
Arkadaslar gorenler bu soruma cevap verirse en kisa zamanda cok tessekur etmek isterim oncelikle.Sizlere sunu sormak istiyorum bu motorun 110 yapmasini aklim bir turlu almiyor cunku motor 115 kg ve 7.6 beygir gucunde. Yani bana bu hizlara ulasmasi zor geliyo. Kullanan arkadaslardan cevaplarini bekliyorum en kisa zamanda cunku ben de bu motoru almayi istiyorum