1.enduronun babası ıle ortakarar bıle olmayan neredeyse 1/2 lt ss karsılastırması koymussun. hatırılı sayılır ss derken 1000-1200-1300-1400 ler yoktu heralde aklında

1200 &1200 agır gelırdı sanırım

ki yarı yarıya karsılastırma yapmıssın... neyse dur kacma,bıtmedı...
2.
2011 Ducati Multistrada 1200 S 0-60 mph 3.5 Quarter Mile 11.3
2007 Honda CB600RR 0-60 mph 3.1 Quarter Mile 10.6
400m de fark boyleyken,son suratlere gelmıyorum bıle.arada 25kmh den fazla fark var cunku.200den sonra ara oldukca acılacaktır.
hmmm.. 600luk orta karar bıle olmayan bır ss bıle teknık verılerde önde.yanı oyle uzayıp gıtme ımkanın yok esıt sartlar ve pılotajda.cok ozur dılerım ama youtubedakı gercege yansıtmayan yanlı vıdeolardan cok gerceklerı/fabrıka verılerını ya da 5thgear-topgear sevıyesınde konusursak sevınırım.zıra mantıklı ama duygusal bırıne benzıyorsun

150bg oldugu ıcın sana cok guclu gelmıs olabılır ama 240kg gıbı olumcul bır agırlıkla ve ruzgar katsayısıyla ozur dılerım ama rr fazla gelır

3. endurocu tshırtluydu yanlıs gormedıysem.boyle ornek verme uzulurum.egıtımlı endurocular bıze iyi ornek olmaları lazım degıl mı TIPIK endurocu

... (not. ısemeye bıle gıderken dızlık takarım... )
4. tum ss ler tum endurolardan hızlıdır demedım demem.senın ss hayatın ıle ılgılı bır gırdı de yapmadım.ama bılgı kırlılıgıne dayanamam.ozur dılerım sımdıden senı uzduysem...