110-70-17 ön ve 140-70-17 arka sava mc50 ... 285 tl nakit ... http://www.savaturkiye.com/Default.aspx ... en ucuz burası ...
ben bugün almak için heveslendim http://alfamotorsiklet.com/pg/sava/moto/mc50.html linkteki yerde 268 tl idi, 2012 fiyatları dediler, 2013 olarak 374 tl sonra %15 indirim vs dediler ama 285'e yaklaşamadılar ...
dostum sorun şu ki ben motorun üzerindeki 5 senelik 9000 km'deki shinko lastiklere bakınca lastiklerin sapasağlam, yepyeni olduğunu görüyorum, sertleşme falan illa ki vardır ama ne bileyim fuzuli mi oluyor bu harcamam, ona karar veremedim ... ne dersin? bir sene daha gitsin mi acaba bu lastikler diyorum
eğer alacaksan beraber alsak belki biraz daha indirim olur mu?
Üstad
9 sene dedin yav, ben geçen sene 0km aldığım 2011 model motor üzerindeki lastikler bitti diye değiştiriyorum, sen fuzuli mi diyorsun
Ve sana söyleyeceğim şey şu ki, lastikler bizim motosikletteki kaskomuz. Nekadar çok para verirsen okadar iyi olur. Elbet bir üst limit var :wiinkk: ve doğru araştırma yapmak gerekiyor. Kaza yapıp motosikleti bırak bir tanıdığımız da söyledi, tek hatam lastiklere para vermeye kıymamış olmam diye. Yani benim için kask ve lastik paraya kıyılacak malzemeler.
Kaldı ki Sava F/P olarak çok iyi duruyor. Sport Deamon alacaktım aksi taktirde ama onlar da 650 TL den başlıyor. Michelin ve Metzeller daha da pahalı. Maxxis'leri de duydun işte. Şimdi ben bu Sava da karar kıldım.
Yanlız bir sorun var, ben sahibinden.com'dan Harun bey ve fabrikadan da Salih bey ile görüştüm şimdi. Meğersem Harun bey de fabrikadaymış. Harun bey bana %15 kampanyalı fiyatlardan bahsetti ve totalde ön 135, arka 175 TL yani 310 TL fiyat söyledi. Sen nasıl bir pazarlık ettin de 285'e anlaştın
Benim düşüncem 2miz birlikte alalım bu 285 TL fiyattan, nakit olarak. Hatta biraz daha indirmeye çalışalım işte. Hatta bizim Yunus var burada GaCCaL, o da asya Tay 200 için lastik istiyor. Onu da katalım işin içine iyice indirimli alalım lastikleri. 3çift. Hem Ankaraya göndermeleri de uyguna gelir böylece, "1 çifti ~15 TL ye getirirler" dedi Harun bey.
Ben asya için aradığımız model ve ebatları da söyleyeyim sana. Sen tekrar görüştüğünde 3 çift lastik için pazarlık etsen olur mu ??
Ne diyorsun ??
---------- Post added at 17:57 ---------- Previous post was at 17:40 ----------
Hatta söyleyeyim şimdiden,
2x 110/70-17 MC50
2x 140/70-17 MC50
1x 2.75-18 TT MC7 içlastikli (100/90-18)
1x 130/90-15 TT MC7 içlastikli
Lastiklerini alacaz diye düşünerek pazarlık edebilirsin. Ben hala anlamıyorum, adam bana indirimli 310 TL fiyat çekti sana 285 demiş