Dandik!!!
Çok saygıdeğer bir cevap.
Yaş mı 15, zeka yaşımı 15?
cbf1000 imi sattım suan wr125 r veya wr125x almayı dusunuyorum. Fakat kararsızım .![]()
Dandik kelimesinden alındıysan oraya sen istediğini koyabilirsin.Şahsına değil asla üstüne alınma.Ktm bilmeden yazıyorlarya bayılıyorum sen de onlara katıldın tebrikler.
Yaşım 31 oldu bu ayın 22'sinde.
Zeki yaşımı bilmem de ruh yaşım 16'dır.
cbf1000 imi sattım suan wr125 r veya wr125x almayı dusunuyorum. Fakat kararsızım .![]()
Bende sıradaki motorumda kararsızım sizin gibi fakat ben Enduro , ss ve supermoto arasındyımçok farklı tarzlar ama insan karar veremiyor. Fakat sanırım Enduro tercih edeceğim büyük cc de
![]()
KTM de, SYM de kötü markalar değildir muhtemelen. Yanlış anlaşılmasın. Am
a honda, yamaha, kawasaki ile kıyaslanır mı? Bence kıyaslanmaz.
Kızmayın hemen yaa![]()
Sadece şahsi fikrimi söylüyorum.
Tabi canim KTM kim köpek?
Yamaha kawasaki honda ile kiyaslanirmi hic sizde yani .
690 duke her acidan yer bitirir bunları.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------
Honda ile KTM'nin kıyaslanması anlamsız geliyor. Mercedes yada Audi ile Renault yada Hyundai kıyaslaması gibi. Diyebilirmisiniz mercedes de 1.8, Ranault da 1.8 motora sahip. Şu özellikleri renault'un daha iyi vs birşey. Tabii ki diyemeyiz. Tüm özellikleri aynı olsada, Renault daha iyi özelliklere sahip olsa da, paramız varsa Audi, BMW, Mercedes gibi markalara yöneliriz.
Paramız yoksa da diğerlerine bakarız.
bu kadar bilgisiz olmak icin paramı alıyorsun?
Azıcık seviyeli olun be birader. KTM'ye köpek diyen kim? Ne saçmalamışsın öyle!!!
Herkes sizinle aynı düşünceleri paylaşmak zorunda mı?
Bu benim ŞAHSİ FİKRİM!!!!
Katılırsın katılmazsın.
Anlama sıkıntınız mı var sizin, kapasiteniz mi bu kadar?
Mutlu olacaksan en büyük KTM.
Nee KTM ne Honda ne Suzuki ne Yamaha ne Kawasaki, bir büyük var oda APACHİ XZ250RM/ON/OFF okadar, ayrıca asabımı bozmayın::cheeeeer
Ben de önümüzdeki ay 35 oluyorum. Cevap verirken saygı sınırlarını zorlamamak lazım.
Ben ktm için atıp tutmadım, kötülemedim.
E o zaman japonlarla ktm yi karşılaştıran dandik düşünceli insanlar var. Sende onlara katıldın. Sana da tebrikler.
İş mi şimdi bu. Sana göre karşılaştırılabilinir, bazı özellikleri daha iyidir. Bana göre japonlarla karşılaştırılacak kadar iyi değildir.
İlla birinin düşüncesinin dandik mi olması lazım.
Saygı üstadım saygı. Önce başkalarının düşüncelerine saygı...
Bu tür kıyaslamalara karşıyım ben.
Honda ile kıyaslayacaksanız, Kawasaki, Yamaha, Suzuki gibi motorları kıyaslayın.
KTM ile kıyaslayacaksanız da SYM gibi motorları kıyaslayın.
Honda ile KTM'nin kıyaslanması anlamsız geliyor. Mercedes yada Audi ile Renault yada Hyundai kıyaslaması gibi. Diyebilirmisiniz mercedes de 1.8, Ranault da 1.8 motora sahip. Şu özellikleri renault'un daha iyi vs birşey. Tabii ki diyemeyiz. Tüm özellikleri aynı olsada, Renault daha iyi özelliklere sahip olsa da, paramız varsa Audi, BMW, Mercedes gibi markalara yöneliriz.
Paramız yoksa da diğerlerine bakarız.
Hocam biraz araştırın inceleyin KTM e binin yorumunuzu tekrar gözden geçirin,sonra hondayla ve diğer markalarla kıyaslayın