[Kütahya - MT]

Ekipman falan parayı buldun galiba Okan :cherry: LS2 delta çene açılır kullanıyorum memnunum :cat: Siyah renk her ortama her motora yakışır tek dezavantajı ise yazın sıcağı çekmesi :sunny:

Yok be abi taksitle alıcaz artık 12 yemi boldururum 36 yamı bilemiyorum :queen: Sıcak önemli değil ya işimizi görsün yeter benim açık akskta şuan siyah o bile bunaltıyo. İleriyi düşünerek karar vermem lazım yaza değiştiricem motoru büyük ihtimalle . Cicili bicili alıpta simsiyah chopperda kullanamamak var :queen:

Sırf kask için düşünme monttada aynı durum söz konusu :farao: benim mont siyah mesela (yazlık montu siyah yapan zihniyetede selam olsun buradan ayrıca) :sunny: sıcak yaz günlerinde çıkarınca içimdeki tişörtü sıksam şarrr diye su çıkacak neredeyse :)

Sırf kask için düşünme monttada aynı durum söz konusu :farao: benim mont siyah mesela (yazlık montu siyah yapan zihniyetede selam olsun buradan ayrıca) :sunny: sıcak yaz günlerinde çıkarınca içimdeki tişörtü sıksam şarrr diye su çıkacak neredeyse :)

Napıcaz abi ozaman kırmızı beyazlı montumu alim ? :D bide bu var http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/Kushitani-Koji-Deri-Ceket-pmu2154.html
nedense tekstil olanlardan alasım yok pek belkide bu fiayta buldum diye deri montu :( Ben şey oalrak dusunuyorum işe giderken sabah cok soğuk oluyo bendeki deri montu giydim her sabah cıkarmadım bnerdeyse akşam cıktığımdada esiyo baya. Gerçi hep burda kalmıycam orasıda var

Siyah al geç o zaman :cat: malum bizim memlekette pek yaz eğlenmiyor :cherry: gezi yaparken sıkıntı oluyor sadece oda senede ya 1 ya 2 :wiinkk:

Siyah al geç o zaman :cat: malum bizim memlekette pek yaz eğlenmiyor :cherry: gezi yaparken sıkıntı oluyor sadece oda senede ya 1 ya 2 :wiinkk:

Senede 1-2 gezimi :D bizim gezi anlayışı tavşanlıya git tost ye gel :queen: Gerçi Şu ekipmanları tamamliyim bi İstanbula gidip gelicem erteliyorum sürekli ama bu sefer kararlıyım :queen:

Siyah olanı aldım bakalım artık şişirmem başınızı :D

Bu arda 1300 CC yazıyo nedir abi o hayabusamı alıyon :D

Senede 1-2 gezimi :D bizim gezi anlayışı tavşanlıya git tost ye gel :queen: Gerçi Şu ekipmanları tamamliyim bi İstanbula gidip gelicem erteliyorum sürekli ama bu sefer kararlıyım :queen:

Ben onları gezi saymadığım için belki tosttan gına gelirde denize falan girmek istersiniz diye iyimser bi tahminde bulundum sadece :mrgreen:

Siyah olanı aldım bakalım artık şişirmem başınızı :D

Bu arda 1300 CC yazıyo nedir abi o hayabusamı alıyon :D

Hayırlı olsun güle güle kullan :rendeer: Estafurullah baş şişirmek ne demek bura bilgi paylaşım formu :wiinkk:

Evet 125 cc kesmedi 1300 cc takılıyoz artıkın :cherry:

Ben onları gezi saymadığım için belki tosttan gına gelirde denize falan girmek istersiniz diye iyimser bi tahminde bulundum sadece :mrgreen:

Hayırlı olsun güle güle kullan :rendeer: Estafurullah baş şişirmek ne demek bura bilgi paylaşım formu :wiinkk:

Evet 125 cc kesmedi 1300 cc takılıyoz artıkın :cherry:

denizde falan işim olmaz yüzmeyi bilmiyorum :queen::queen::flower: en son denediğimde dizimi geçmeyen suda boğuluyodum zor kurtardılar :queen: Yaza kadar iyi bi motor alabilirsem ozaman bende bikaç uzun yol yapmak istiyorum valla şehir içidne git gel sıkıldım artık :D

O zaman Tavşanlıya tost yemeye giderken ara sıra sola dönünde Yoncalıya uğrayın :) Dübeciklerin havuzunda yüzmeyi öğretsin sana Özcan :p

O zaman Tavşanlıya tost yemeye giderken ara sıra sola dönünde Yoncalıya uğrayın :) Dübeciklerin havuzunda yüzmeyi öğretsin sana Özcan :p

:D onuda boğarım büyük ihtimal :D

Abi mont geldi bu arada ama tam oturmadı üstüme bi kaç kişiye denettim baktım şöyle bi olmadı yine. Değiştiricem hevesim kursağımda kaldı :D

Cumartesi sabah İstanbula doğru yola çıkıyorum motorla varmı gelen ? :D

Gecen hafta musait olamamistim yola cikamadim.suan otogardayim kahvaltimi yaptim 5dakkaya yola cikiyorum.

Kutahya-istanbul/kadikoy 335km bakalim kacinci kmde pes edip geri donucem

Pes mes etmezsin :cat: 335 km yol gözünde büyümesin :cat: 300.kmde pes edip geri dönme bakalım :p 22-23-24 birde 26 Eylülde bende motorla İstanbulda olucam nasipse :cat: müsait olursak görüşürüz :wiinkk:

Metin dinlenme tesislerine geldim spnraki durak kocawli simdilik iyi gidiyo bakalin :D

İşte bu kadaaaaaaarrr hadi geçmiş olsun :cat: 10 gün sonra oradaysan orada görüşmek üzere :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar