Ehliyet sınav Sonuçları

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selamun Aleykum Abilerim ;

yeni yönetmeliğe göre 1 hazirandan sonra ehliyet sınavına kayıt olanlar geçerli sistem gelmiş

- Her Dersten Ayrı ayrı 70 almamıza gerek yokmuş yani 60 soruda 100 puan üzerinden toplamda 70 puan alan geçebilecek miş ? yani motor ve trafikten 100 puan alan geçebiliyomuş ? 60 sorudan 45 dogru yapan geçiyomuş sınavı.

- böyLe dedikodular duyuyorum Siz değerli Mt üyelerinin fikri varmı Acaba ? lütfen yardımcı olursanız sevinirim. 50 tl 50 tl vere vere usandım ::miiz1::

Son düzenleme:

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
daha zorlaştırsınlar ehliyet sınavı aşırı derecede kolay ben 95-95-90 aldım tek seferde kilometre satini gösterip bu nedir diye soru var daha ne yapsınlar ?

Sistem bencede yanlış teorik sınavın çok zor olması direksiyon sınavının biraz daha basit olması gerekir bence

Ehliyet sınavına giren eşim bana da bu şekilde anlattı.şaşırdım. muhtelemen 100 soru üzerinden yapılacak.. sonuçları bizde sabırsızlıkla bekliyoruz

yahu sen nasıl geçemedin sınavı anlam veremedim.

ne kadar zor sorular yav onu bile bilemiyorsanız binmeyin motora falan...
ben girdiğimde ateşlemeyi ne yapar
yakıt deposu ne işe yarar
akü ne işe yarar bunlar soruluyordu.
şimdide bunlardan değişik bişe çıkmıyordur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Konu nerden nereye gelmiş :salut:

arkadaşlar ben direksiyon sınavını falan geçtim evrakları emniyete verdim sadece kartı alıcaz kanunen şu anda polis durdursa ehliyetim var mı yok mu ne dersiniz

Ehliyet alış tarihin, emniyette kartın basıldığı tarih olarak gözükecek. O sebeple fazla riske girme derim, zaten max. 2 gün bekletirler.

arkadaşlar ben direksiyon sınavını falan geçtim evrakları emniyete verdim sadece kartı alıcaz kanunen şu anda polis durdursa ehliyetim var mı yok mu ne dersiniz

Sürücü belgeni gösterirsen sıkıntı cıkarmıyorlar eğer gıcık birine denk gelmezisen ama biranönce git al .

Sürücü belgeni gösterirsen sıkıntı cıkarmıyorlar eğer gıcık birine denk gelmezisen ama biranönce git al .

onuda aldılar zaten b artı a2 yapıyolarmış beni durdurdular ben evraklar emniyette falan diye baya bi dil döktük bıraktı ama arkadan falan ceza gelmez değil mi insan tedirgin oluyo

Merak ettiğim bir konu var. À2 ehliyet almaya yaşımız tuttuğu zaman motoru üstümüze yapabiliyor muyuz.

Benim yazılı sınavda 45 soru vardı 90 dan aşağı notum yoktu :thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar