Honda CBR 250 BEYAZ RENKLİ motosikletim çalınmıştır.

ARKADAŞLAR 26.08.2013 Pazartesi günü Bakırköy Osmaniye'den motorum çalınmıştır. Motorun egzoz kapağında çizikler vardır ön camda kartal şeklinde stiker vardır(stiker sökülse bile izi gözükmektedir.) sağ grenajların eklem yerinde siliklikler ve çizikler vardır. Deponun üzerinde Go-pro yeri vardır.(ufak siyah bi parça) Motorun plakalığında Haldız yazmaktadır. 2012 MODEL BEYAZ RENK 250 R PLAKA: 34 EK 1735

GÖRENLERİN,DUYANLARIN BİLGİLENDİRMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR..İRTİBAT:TEL:0541 570 92 07 - 7/24 ARAYABİLİRSİNİZ

Rüzgar sperliğinde siyah kartal resmi olan bi cıbır gördüm ama nerede-nasıl inan hiç hatırlamıyorum. Gözüme takılırsa gerekli işlemleri yaparım :cat:

Ya arkadaş hadi anandan insan doğmadın HIRSIZ doğdun, kanında var... gidip niye CBR250 çalarsın ki, en pahalı parçasını satsan eline ne geçecek :silent:

Gençlik gaza gelip mi alıp gitti acaba :silent: Umarım gezilmiş ve biryere bırakılmış olarak bulunur arkadaşım, çok geçmiş olsun, yollarda özellikle dikkatle inceliycem CBR ları :pale:

Arkadaşlar Motosikletimin fotoğrafı bu görürseniz ilk önce polise daha sonra bana ulaşırsanız çok sevinirim..

attachment.php

arkadaşım geçmiş olsun ben buldum inşallah sende bulursun birde polis bulsun diye bekleme sen kendin ara ben öyle buldum hırsızların belli başlı semtleri var oralara bak benimkini boyadıkları halde buldum ben bakır köye bile bakmıştım birtane motor bul sokak sokak ara ben kağıtanede oturuyorum bu tarafta bakacağın yerler şöyle gültepe burda çalıp yok pahasına satıyorlar kuştepe çağlayan birde nurtepe butarafa gelirsen akşamları ben de yardım ederim

arkadaşım geçmiş olsun ben buldum inşallah sende bulursun birde polis bulsun diye bekleme sen kendin ara ben öyle buldum hırsızların belli başlı semtleri var oralara bak benimkini boyadıkları halde buldum ben bakır köye bile bakmıştım birtane motor bul sokak sokak ara ben kağıtanede oturuyorum bu tarafta bakacağın yerler şöyle gültepe burda çalıp yok pahasına satıyorlar kuştepe çağlayan birde nurtepe butarafa gelirsen akşamları ben de yardım ederim

eyvallah sağolasın bu belli başlı semtlerin isismlerini verir misin sen motosikletini motor tamircisinde filan mı buldun yoksa sokakta mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar