Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kaybın büyük olacak.. az km binip sıfıra yakın para isteyince kimse almıyor.... öldürmek seni üzecek... yada taktik şu olsun koy köşede dursun ara sıra binersin...
Katılıyorum motorculukta bırakmak yok ara vermek olabilir ancak motoru satarsan fazla duramıyor insan 6 aya kalmadan kıpraşnaya başlarsın

Değerli arkadaşlar servisin kucağına oturmadan ön balata almak istiyorum yan sanayiden netten...tavsiyeleriniz linkleriniz lazım..şimdi ön balatam bitik gibi...servise gidicem çakacaklar 10 lirlaık malı 50 ye..tarzım değildir ama yapcak birşey yok...

ön balata..zincir seti...bildiğiniz 50 lirayı geçmeyecek ORING zincir...birde bütün km kadran ampullerim patlak..onlarıda alayım ledli veya normal...yağı yine serviste değiştircem garanti meselesi ama bu sarf malzemelerini orjinal almayacam bundan sonra...

Değerli arkadaşlar servisin kucağına oturmadan ön balata almak istiyorum yan sanayiden netten...tavsiyeleriniz linkleriniz lazım..şimdi ön balatam bitik gibi...servise gidicem çakacaklar 10 lirlaık malı 50 ye..tarzım değildir ama yapcak birşey yok...

ön balata..zincir seti...bildiğiniz 50 lirayı geçmeyecek ORING zincir...birde bütün km kadran ampullerim patlak..onlarıda alayım ledli veya normal...yağı yine serviste değiştircem garanti meselesi ama bu sarf malzemelerini orjinal almayacam bundan sonra...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-inter-moto-dan-cbf-150-on-fren-balatasi-105892381/detay

mete abi bu balata linki,zincir 60 tl yine bu dükkanda,zincirin en babası gevşeme yapmıyor ve uzun km gidiyor,dişli ise arka orjinal 15 tl, ön dişli 5 tl...

bu saydıklarım verdiğim linkte olan inter motoda,şirinevler hondanın arka sokağında motorcular var orda kime sorsan gösterir,iki tane dükkanı var bunların biri ara sokakta kalıyor birisi ise caddede,istanbul'da eminönü dahil en uygun fiyatları bunlar veriyor,toptan fiyatına perakende yazıyor dükkanın önünde bim gibi yani:)

yan dükkanda 45 tl olan koruma demirini burdan 30 tlye aldım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:23 ----------

bu arada ekran ampullerin led olanları d&b motorda sanırım 9 tlye değişiyor ben normal olanları 6 tlye değiştirdim,ama bunu normal bakımın içinde yaptırırsan bu fiyat yoksa sadece gösterge ışıklarını yaptırmak için gidersen ampul parası artı işcilik + kdv:mrgreen:

ganga hadi çıkta gel alak sana istediğin parçaları uygun.... bak samet ağanın eve yakın toptan ucuz yedek parçacımız var... anadolu yakası motorucularının yüzde doksanı ordan temin eder....

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------

Katılıyorum motorculukta bırakmak yok ara vermek olabilir ancak motoru satarsan fazla duramıyor insan 6 aya kalmadan kıpraşnaya başlarsın

bak ben sıfır motorda kendime özel fiyatlar alıyorum.. motor piyasasında pişen bir çok kişide öyledir kendine özel indirimler vardır... ben piyasada satılan bir çok 2. el 2012 fiiyatına 2013 sıfır alıyorum.. dolayısı ile ben 2. el alırken kendi hesabımı yapıyorum.. yani bana göre 2. el motor alırken en az yüzde 20 değer kaybı olmalı... eğer bu değer yakalanmıyorsa 2. el almam almadımda...
birde cbf de şu sıkıntı var.. piyasada çok motor var.. bu gün ilan yükle 2 gün sonra 10 sayfa geride... çünkü o kadar çok motor var.... satıcılar satmak için devamlı piyasa düşürüyor.. yani uzun lafın kısası sıfır alıp en az 3 sene kullanmadınmı zarar edersin bu icattan...

Selam,

Ben yaz başında yeni bir (yeni derken 2. el) cbf aldım ve 2500 km yaptım. İlk aldığımdaki motorun çalışması ve sesi ile şimdiki çalışması ve sesi arasında baya bir fark var. Biraz titreşimli ve sesli çalışmaya başladı neden olabileceği hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?
Yağ değişimini dün yaptım ve bir şey değişmedi.

herkese merhaba bugün basıma gelen bir sorunu size sorayım istedim motorum subap ayarı yapıldıktan sonra rampa tırmanırken devir düştüğünde motordan çıt çıt çıt diye bi ses geliyor vuruntu şeklinde daha önce böyle bir şey yoktu bunu sadece devri düşükken rampada yapıyor. sorunu nedir sizce? sentil çakısı istedim çinden kendim yapacağım subap ayarını ben ondan şüphelendim ama başka bir sebep olabilir mi?
Arkadaslar bi cozum bilen varmi daha once karsilasan varmi

Selam,

Ben yaz başında yeni bir (yeni derken 2. el) cbf aldım ve 2500 km yaptım. İlk aldığımdaki motorun çalışması ve sesi ile şimdiki çalışması ve sesi arasında baya bir fark var. Biraz titreşimli ve sesli çalışmaya başladı neden olabileceği hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?
Yağ değişimini dün yaptım ve bir şey değişmedi.
havalar çok sıcak lduğundan yüksek ısılara maruz kalıyor.. kış başlangıcında sibob ayarı yaptırmanızı tavsiye ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------

ganga hadi çıkta gel alak sana istediğin parçaları uygun.... bak samet ağanın eve yakın toptan ucuz yedek parçacımız var... anadolu yakası motorucularının yüzde doksanı ordan temin eder....

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:29 ----------

bak ben sıfır motorda kendime özel fiyatlar alıyorum.. motor piyasasında pişen bir çok kişide öyledir kendine özel indirimler vardır... ben piyasada satılan bir çok 2. el 2012 fiiyatına 2013 sıfır alıyorum.. dolayısı ile ben 2. el alırken kendi hesabımı yapıyorum.. yani bana göre 2. el motor alırken en az yüzde 20 değer kaybı olmalı... eğer bu değer yakalanmıyorsa 2. el almam almadımda...
birde cbf de şu sıkıntı var.. piyasada çok motor var.. bu gün ilan yükle 2 gün sonra 10 sayfa geride... çünkü o kadar çok motor var.... satıcılar satmak için devamlı piyasa düşürüyor.. yani uzun lafın kısası sıfır alıp en az 3 sene kullanmadınmı zarar edersin bu icattan...
3 sene sonra zarar etmezsin. enflasyon yok diyorlar ama var. 2011 modelleri 4000tl ye aldı insanlar peşin fiyatına 12 taksit hemde.. şimdi o paraya piyasası var 3 sene yaşlandı km yaptığını düşün kim zarar etti söylermisin :)
yzde 20ve 30 sıfırından şaüı olacak fiyat asla zarar etmezsin. 4850 tl lik motor 3.5 yaşında 3850 tl alırsan zarar etmezsin. çünkü sıfırının fiyatının hiç düştüğünü görmedim. :)

. bana göre 3 yaşındaki cbf 2500 den fazla etmez... vermemde zaten...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------

Müco ve Ramço eyvallah yakın zamanda uğrayacam....

panpa gel hallederiz... sökeriz montajlarız ama köfte starı sen değil ben oluram....

elime set debraj balatası geçti... komple set.. saç lar balatalar yaylar tas hepsi... orjinal...

tamam Ramçom sağol varol...

peki şu senin monster zenonuda montajlarmıyız aradan çıksın :) nası yaparız aga anahtarı nereye koyarsın...bu far atomun kesme işleri vs seni zorlarmı...

köfte kolay gangaleyta...:p

Motosikleti
SuZan
arkadaslar cbf 150 'yi sattıktan sonra maxi scooter 'di gv250 'di bir sürü heycan aradık.. :) döndük dolastık kürkçü dükkanına büyük ihtimal pazartesi sıfır 2013 cbf 150 ile yeniden aranızda olucam

Merhaba arkadaşlar, nihayet yeniden motora kavuşuyorum,
@mete_han kardeş evin borcunu bitirdim, p.tesi satış işlemlerini yapıcaz.
2010 model 7100 km'de acemi doktordan cbf150 mi alıyorum.

ustam balataları sök en yakın parçacıya git benim çinlinin balataya ihtiyacı var şunlardan versene de, en ucuz yollu bu işi böyle çözersin.
ön balata sana 7 lira gibi bir maliyeti olacak. biraz kalite takılayım dersen 10 lira. :)
zincir konusunda çek malı zincirler var onlardan ala bilirsin hem kaliteli hem ekonomik.

1 hafta önce ödemiş honda dan 0 km cbf 150 aldım.3 hafta sonrada ehliyet direksiyon sınavım var.İlk vitesli motorum.Motor o kadar rahat ki sanki senelerdir vitesli motor kullanıyor gibiyim.Herkese tavsiye ederim.Dik yokuşlarda dur kalklarda zorlanıyorum.Tecrübeyle onuda aşarım.Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.....

1 hafta önce ödemiş honda dan 0 km cbf 150 aldım.3 hafta sonrada ehliyet direksiyon sınavım var.İlk vitesli motorum.Motor o kadar rahat ki sanki senelerdir vitesli motor kullanıyor gibiyim.Herkese tavsiye ederim.Dik yokuşlarda dur kalklarda zorlanıyorum.Tecrübeyle onuda aşarım.Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.....
[url]http://imageshack.us/a/img191/3607/i272.th.jpg[/URL]
ustam hayırlı uğurlu olsun. ehliyetide hele bir al, daha rahat tecrübeler yaparsın. iyice alıştıktan sonrada salihli ödemiş yolunda pişersin gerisi ağız tadı ile sürmeye kalıyor. güle güle kullan.

Bu arada İzmir 9 eylül üniversitesine başlıyorum bu sene, uzun bir süre izmirli olucam :)

arkadaşlar bilecik şeyh edebali üniversitesini kazandım dgs ile rahmiyide tebrik ediyorum oda izmir i kazandı çokta yardımı dokundu :)

köydeydim bi kaç gündür bu gün geldim yarın kayıt için bileciğe gidiyorum aramızda bileciki olan yada bilecikte bana yardımcı olabilecek tanıdığı olan varsa bana özelden yada 05535366261 numaramdan ulaşabilirler

bu arada arkadaşlar durum sıkıştı para yok para lazım öğrencilik zor motorumu 4250 ye mt üyelerine bırakacağım lütfen almayı düşünen varsa yada etrafında motor arayan varsa haber versin lütfen

134951101 ilan numarası bu

Motosikleti
SuZan
arkadaşlar bilecik şeyh edebali üniversitesini kazandım dgs ile rahmiyide tebrik ediyorum oda izmir i kazandı çokta yardımı dokundu :)

köydeydim bi kaç gündür bu gün geldim yarın kayıt için bileciğe gidiyorum aramızda bileciki olan yada bilecikte bana yardımcı olabilecek tanıdığı olan varsa bana özelden yada 05535366261 numaramdan ulaşabilirler

bu arada arkadaşlar durum sıkıştı para yok para lazım öğrencilik zor motorumu 4250 ye mt üyelerine bırakacağım lütfen almayı düşünen varsa yada etrafında motor arayan varsa haber versin lütfen

134951101 ilan numarası bu
sıfır almayı dusunuyorum ama bana bi ulas kardesım

Cbf 150 ile yaklasik 1000 km ye ulastim. Sehirici trafiginde cok zorlanmiyorum. ( biraz yokus problemim var) honda guvenli surus 1 egitimi almistim. Sizce 2 yide almalimiyim. Egitimprograminda cok bir fark goremedim. Dahaonce GS2 almisanlar bilgi verebilir mi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar