Sym Wolf 125 Classic ACİLLLLL

Merhaba Arkadaşlar;

Ben istanbuldan yazıyorum İstanbuldan temiz SYM WOLF 125 arıyorum. Eğer satmak isteyen veya çevresinde satılık olarak gören olursa bana bilgi vermesini rica ederim.

Herkese teşekkürler

selam hocam bende wolf var hem de cok inanilmaz uygun fiyata verecegim sadece biraz masrafi var irtibat kuralim istersen

Merhaba ,

Öncelikle bende SYM Wolf 125 Classic arıyorum. Öncelik tabiki konuyu açan antony_sopra arkadaşımızındır. Bende acil olarak almak istiyorum eğer satmak isteyen olursa iletişime geçebiliriz.

Kimseden ses çıkmıyor ben iletişim numaranı alabilirmiyim yadan istersen kendi numaramı verebilirim. Mail atmıştım eğer aldıysan geri dönüş yapabilirsen sevinirim.

Hocam selamlar,

Ben de wolf arıyorum, özelden iletişime geçersek güzel olur.

Merhabalar bende 2008 model 21500kmde temiz bir wolf var, cin mali olmayan motosikletlerle takas etmeyi daha cok dusunuyorum ilgilenen arkadaslar ulasirlarsa sevinirim, iyi gunler.

merhabalar, motosikletim su an satisa hazir durumda canakkale'de. nakliye ulasim konusu sorun degil hallederi. motorun su anda hic bir masrafi, evrak eksigi vs bulunmuyor. her seyi duzgun calisir durumda. isteyenlerle iletisim kurabilirim.

merhabalar, motosikletim su an satisa hazir durumda canakkale'de. nakliye ulasim konusu sorun degil hallederi. motorun su anda hic bir masrafi, evrak eksigi vs bulunmuyor. her seyi duzgun calisir durumda. isteyenlerle iletisim kurabilirim.

sirnaga nakliye nasil yapariz sorun degil demssiniz devir nasil olucak vs...

hocam biner gelirim ben sirnak'a. cok yol yaptim bu motorla, kendime guveniyorum. motorun fotolarini atabilirim mail verirseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar