dostum ilgin için teşekkürler. söylediğin gibi yaptım en azından bilgi alırım diye, perşembe günü karakola gittim ki gitmez olaydım. sağolsun polis arkadaşlar çok güzel yardımcı oldular. olayı anlatır anlatmaz beni sorgulamaya başladılar; ehliyetin var mı? kaza günü hastaneye gittin mi? plakayı arkadan gelen taksi şoförü aldı diye belirtmeme rağmen, plakadan emin misin? aracında fazla hasar yoksa boş ver uğraşmaya değmez falan diyerek beni çileden çıkardıkları yetmezmiş gibi nerdeyse beni suçlu duruma düşüreceklerdi. haliyle olayın peşini bırakmaya karar verdim bu da bir tecrübe oldu, motosiklet kullanırken iki kişilik dikkat etmek gerektiğini öğrendim. bir kendim için bir de diğer şoförlerin hataları için.
malesef bazı polisler masa başından kalkmak istemiyor bu gibi durumlar için arabada ve motorda kamera şart ama paraya kıyıp bende bir türlü alamadım işaretlediğim yerde eğitimin önemini en güzel şekilde açıklıyor maddi imkan varsa katılmak gerek keşke üsteleseydiniz geri çantamız çalındığında polisler hırsız haklı biz suçluyuz gibi davranmışlardı ve çantayı bulan çöpçü olmuştu parmak izinden hırsızın kimliği ortaya çıktığı halde(biriküçük 9 10 yaşlarıında diğeri reşit olmuş) hiç bir şey yapmamışlardı eğer olay yeri jandarma bölgesiyse birde onlara git askerden yardımcı olur