kanka seri geliyor motor habire vites istiyor.14 dişliyle iyice hantallaşmayacak mı motor cbf hesabı![]()
valla didim'de olaydım düşünürdüm ama istanbul trafiğinde seri olması bana daha cazip geliyor aralardan vs. kaçıp geçiyorum hele ki e5 trafiğinde orj. hali ilaç gibi bence![]()
Tamamdir arkadas motora ne kadar istiyor?
motorumu daha kullanmıyorum yarın korteje girecektim ona bile girmeyeceğim herşey fakülte icinarkadaşlar hayırlı bi kısmet bulup benim motorla baş göz edelim arkadaşlar!
biraz acilde para durumları sıkışık.![]()
gaz yağıyla temizledim hacı ipone yağ ile de yağladım , bayada memnun kaldım.dostum hayırlısı olsun temiz motorun alıcısı çıkar merak etme... sen de umarım zamanı gelince daha iyilerini alacak durumlara gelirsin inş...
bir de sorum olacak zincirin yağlamasını eyle yaptın...
muhabbete destursuz girdim kusura bakmayın 2012 aralıkta sıfır aldım motoru. 85 kiloyum sırt çantası da var 5-7 kg civarı hafif rampa aşağı 126 diyor normal mi?
birde bir şey sorucam gülmeyin sakın gülene çok pis iftira atarım yahu bu motorun 4lüleri yok mu? nerden yanıyor 4lüler![]()
Abi motorunu gercekten almak isterim ama o kadar durumum. Bulmaya calisacagim para bulursam haber ederim sana.motorumu daha kullanmıyorum yarın korteje girecektim ona bile girmeyeceğim herşey fakülte icinarkadaşlar hayırlı bi kısmet bulup benim motorla baş göz edelim arkadaşlar!
biraz acilde para durumları sıkışık.![]()
benim akü sürekli fokurduyor. ses geliyor. bu ses normal mi ?
şarj edildiği sürece aküden ses gelir ama uzaktan duyulmaz yanında dinlemeniz lazım
dünden beri motoru çalıştırmıyorum hala ses geliyor. bu akü kaç amper
dünden beri motoru çalıştırmıyorum hala ses geliyor. bu akü kaç amper
geçmiş olsun plakayı unutmadıysanız karakola gidip şikayetçi olabilirsiniz ona göre dava açılır