dostum merhaba benimkide 2005 bende istanbuldan çıktım antalyaya kadar egeyi dolaştım yanlız çokda keyifliydi bi iznikte statör yandı oda benim yüzümden büyük ihtimalle

ondan sonra Allaha şükür bi sıkıntı çıkarmadı 110 sabit hızla 1-1:30 saat kullandım sıkıntı çıkadı hiçsorularına elimden geldiğince şöyle yanıt veriim ;
1. ilk önce enkolayı olan depoya bak pislik çıkabilir depoyu temizlettir filtresi ve hortumlarını değiştir, sorun düzelmezse benim aklıma sıkıntılı bi durum geliyo inş öyle değildir, depodan çıkmazsa eğer sorun yağlama ile alakalı bi sorun yaşıyo olabilirsin motor şişip boğuluyodur diye düşünüyorum yağpompasını, filtresini yağlama tertibatını bi kontrol ettirmeni öneririm oda meşaakatli iş valla , inşallah değildir;
2. egzoslar paslanmaz orjinalde ama ince bi tabaka usta ellerde bi puntoluk işi var, ama acemiler deliği büyütebilir;
3. yapmadım ihtiyaç duymadım anlamsız olduğunu düşünüyorum yorum yok

4.bende de 15'lik dişli var dediğin gibi 6yı istiyo gibi ama unutma o motor gn250 commuter motoru yüksek devir çevirebilir çekinme boşuna,
5. normal bakımını yaptır akünü kntrol ettir ( ben onu yapmadım

konjektör çıkışını ölçtür dahada bişi gerekmez 90-100 km ile gidersen hiçte bişi olmaz
not: cam yoksa kesin taktır bütün yolu rüzgarla kavga etme