[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
günaydın ADANA MT.
Hepinizle tanistigima cok memnun oldum. Benim.icin bir serefti:)
biz de memnun olduk,aynen.:cat:

Herkese günaydın,haftanın son çalışma gününde, hayırlı işler bol kazançlar dilerim.
valla oğuzcum bize yarın son gün.:pale:

arkadaslar bundan sonra adana mersin arası gece radar vardır dikkatli olun sürekli durdugu yerlerden biri yeniceden adanaya giderken cukobirlike varmadan petrolde bilginize
eyvallah fuatım,teşekkürler.:cat:

::157::::157::::157::günaydın hayılı sabahlar dostlar.bol katılımlı ve bol sohbetli çarşamba toplatısı oldu bazıları gelmesede kalabalık oluyormuş demekki katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. yeni gelen arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum.:flower::flower:
:queen:

,DUYURU
birkaç haftadır gezi yapmayan ADANA MT.nin kurtları tavan yapmış motırcılarının istekleri doğrultusunda,bu pazar,KOZAN'a ciğer yemeye gidilmesine karar verilmiştir.arkadaşlar sayı önemlidir.gelmek isteyenler lütfen buraya belirtsinler.
PROGRAM:kozan'da ciğer,dağılcak mesire yerinde çay,daha sonra genel isteğe bağlı olarak ya feke tarafına devam edilecek (YOLLAR HARİKADIR)yada dönüşe geçilecek.
BULUŞMA YERİ:ceyhan tarafı mola tesisleri,
BULUŞMA SAATİ:8.30
kesin hareket saati:9.00

günaydın ADANA MT.

biz de memnun olduk,aynen.:cat:

valla oğuzcum bize yarın son gün.:pale:

eyvallah fuatım,teşekkürler.:cat:

:queen:

,DUYURU
birkaç haftadır gezi yapmayan ADANA MT.nin kurtları tavan yapmış motırcılarının istekleri doğrultusunda,bu pazar,KOZAN'a ciğer yemeye gidilmesine karar verilmiştir.arkadaşlar sayı önemlidir.gelmek isteyenler lütfen buraya belirtsinler.
PROGRAM:kozan'da ciğer,dağılcak mesire yerinde çay,daha sonra genel isteğe bağlı olarak ya feke tarafına devam edilecek (YOLLAR HARİKADIR)yada dönüşe geçilecek.
BULUŞMA YERİ:ceyhan tarafı mola tesisleri,
BULUŞMA SAATİ:8.30
kesin hareket saati:9.00
Ben geliyorum başkanım :flower:

Adana İl Temsilcisi
evet liste oluşuyor:
1-fatih abimiz,
2-ben
3-ahmet,
4-ozan
5-600 F ali bey,
6-ybr yusuf ve ibrahim,
7-ahmet bey (belki),
8-yeni katılan 3 arkadaşımız(isimlerini hatırlayamadım),
9-
10-

Mesut ta geleceğini söylemiş miydi Bora abi ben mi yanlış hatırlıyorum. Mesut şu sıralar pek foruma giremiyor da:cherry:

Adana İl Temsilcisi
evet liste oluşuyor:
1-fatih abimiz,
2-ben
3-ahmet,
4-ozan
5-600 F ali bey,
6-ybr yusuf ve ibrahim,
7-ahmet bey (belki),
8-yeni katılan 3 arkadaşımız(isimlerini hatırlayamadım),
9-mesut,
10-

Günaydın Adana MT grubu:rendeer:

Fatih abi dediğin gibi birileri gelmese de Adana mt nin varlığı birileriyle orantılı değilmiş.

Fuat ayrıca bu değerli bilgi için çok teşekkürler.:)

Herkese huzur dolu bir gün diliyorum.:cat:

Ahmedim bir çekince var:) ama gelirim sanırım. Sen evrakları unutma. [email protected] buraya gönder.

Yeni başladığın için mi o çekince. Eğer sorun oysa uzun yolda motosiklet kullanmak şehir içinde kullanmaktan daha rahat bana göre. Gerekirse şöyle yapalım sen yavaş giderim alışkın olmadığımdan dersen , sen yolları biliyorsundur enazından. Bora abiyle de konuşuruz. 9 dan önce biz yavaştan çıkarız seninle. Zaten arkadakiler bize yetişir. Başka bir fikriniz olursa onlarada açığım :cherry:

Yeni başladığın için mi o çekince. Eğer sorun oysa uzun yolda motosiklet kullanmak şehir içinde kullanmaktan daha rahat bana göre. Gerekirse şöyle yapalım sen yavaş giderim alışkın olmadığımdan dersen , sen yolları biliyorsundur enazından. Bora abiyle de konuşuruz. 9 dan önce biz yavaştan çıkarız seninle. Zaten arkadakiler bize yetişir. Başka bir fikriniz olursa onlarada açığım :cherry:

Bunu söylemen bile yeterli Ahmet.:) seni de yavaşlatmayim bi de grubu bozmayim. Adana çevresinde köy yolları dahil bütün yolları iyi bilirim iş dolayısıyla. bitürlü ayarlarız. problem yok.

Bunu söylemen bile yeterli Ahmet.:) seni de yavaşlatmayim bi de grubu bozmayim. Adana çevresinde köy yolları dahil bütün yolları iyi bilirim iş dolayısıyla. bitürlü ayarlarız. problem yok.

Ne yavaşlatması ben zaten hız yapmayı sevmem :pl: Grup Allah'ın izniyle bozulmaz. Bozulsaydı ben tvs ile giderken kimse beni beklemezdi dimi :queen:

tuc

ee artık kozanlı biri olup kozanda ikamet eden biri olarak bunada katılmazsak ayıp olur herhalde başkanım benide yazın listeye :D ozan abi gel sıkıntı olmaz iki cıbır takılırız ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar