TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

iyi akşamlar canlar nasılsınız ?
bu akşam e5 i kullandınız mı uzun zamandır bu kadar sıkışık bi trafik görmemiştim o neydi yaaa :/

Aleyküm selam Serkan bey.Apachelere tam uyumlu kaliteli bir lastik ürünü ithal etme gibi bir düşünceniz yok mu?

arkadaşlar motoru aldıktan sonra 3. veya 4. gün dijital göstergedeki GO yazısında G nin iç çizgisi kayboldu.... CO gibi birşey yazıyor :cyclopsan .... sürat gösterirken sayılarda bir sıkıntı yok yani 20, 60, 80 v.b yazıyor ama GO yazmıyor arkadaş... yarın öbürgün LO falan yazacak diye tedirgin oluyorum :cherry: ....

pazartesi günü karşıdan hızla gelen kamyonun sıkıştırması nedeniyle ne kadar çırpınsamda yol kenarındaki çakıllara girip ufak çaplı ikinci kazamı yaptım. yırtılan monta ve pantolona hatta yamulup u halini alan koruma demirine üzülmedim ama o yavşak kamyon şöförünün kaçmasına son derece ayar oldum. şimdi size sorum, kamyonun plakasını arkamdan gelip olaya şahit olan taksinin şoförü almış olay geçti gitti ama plaka üzerinden bu şahsa bi yatırım uygulatabilir miyim?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------

dostum gidon topuzunu illede değiştirteceğim dersen, bunu işi bilen birine yaptırman lazım çünkü topuzları ısıtıp genleşmesini sağladıktan sonra sökülmesi lazım. başka yöntemi varsa bilmiyorum ama değişik yöntemlerle sökemeyeni çok gördüm :D

geçmiş olsun plakayı unutmadıysanız karakola gidip şikayetçi olabilirsiniz ona göre dava açılır

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------

ben senin makınana kefil olmam her 300km de bir zinciri temizleyip yağlıyon..zincirin aşınmıştır senin:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------

illaki bi temassızlık falan vardır. ya anahtarda yada kablolarda.. anahtarı direkt olarak bağlayıp dene..sorun devam ederse kabloları kontrol etmek gerekir.

anahtarla stop ediyor çok şükür anahtardan yana sorun çıkmadı fakat tuş sıkıntı multimetre ile baktım 3 kabloyada akım geçiriyor ama o ücü cdi beyninde hangisi onu bulamadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------

arkadaşlar motoru aldıktan sonra 3. veya 4. gün dijital göstergedeki GO yazısında G nin iç çizgisi kayboldu.... CO gibi birşey yazıyor :cyclopsan .... sürat gösterirken sayılarda bir sıkıntı yok yani 20, 60, 80 v.b yazıyor ama GO yazmıyor arkadaş... yarın öbürgün LO falan yazacak diye tedirgin oluyorum :cherry: ....

bu da mı gol değil bende o yazı hiçbir zaman çıkmadı ya emraha bağalarım yakında

ahada bağladım:queen:

Şöyle tekerler lazım bizim motora.Markası nedir acaba :) Ne güzel korkmadan yatıyorlar.Biz dü giderken korkuyoruz kayacaz diye

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ACİL YARDIM

-egzozdan çıkan yanmamış gazları geri besleyen sistemdeki hortumun ucu boştaydı, o nereye bağlanıyor.

-2011 model apache lerin orjinal ön dişlisi 13 mü 14 mü. arka kaçlık ?

ACİL YARDIM

-egzozdan çıkan yanmamış gazları geri besleyen sistemdeki hortumun ucu boştaydı, o nereye bağlanıyor.

-2011 model apache lerin orjinal ön dişlisi 13 mü 14 mü. arka kaçlık ?
katalizör dediğin şey yeri de belli silindirin orada
ön dişli 13 arkada 44 olması lazım

selamun aleyküm arkadaşlar. motora xenon takmayı düşünüyorum ama kaldırırmı yada sorun çıkarmı bilmiyorum :silent: varmı aranızda xenon takan yardımcı olursanız sevinirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar