adil abi ybr dişlisinin altına değil zaten yanlarına sokacaksın sana resimde işaretledim tabi yüke binmeyen tarafına sokacaksın abi
[url]http://t1308.hizliresim.com/1d/w/s0p1t.jpg[/url]
Tekrar teşekkürler Fatih,Ybr dişlide taktığımda, iç dişlide hiç boşluk gözükmüyor ama sallanıyor ve boşluk yok ama yarın gündüz gözüyle bakayım.
sallanması normal abi. boşluklara tam denk geliyorsa sallanması normal. mesele boşluk kalmaması
bişi olmaz abi tam oturuyorsa sallanması normal.Ybr dişlisi diye aldığım iç dişlilerde boşluk yok fakat taktımmı sallanıyor yüksek hızlarda sorun çıkmasın,orjinal dişlide çok hafif sallantı var nasıl tarif etsem şöyle diyeyim ön dişlinin yarı kalınlığı kadar sağa sola sallanıyor Ybr dişli.
Denemiştim Ali 1. vtes2. 3.4.5.pek farkedemedim yok gibi...bişi olmaz abi tam oturuyorsa sallanması normal.
borada da orjinal oldugu halde sallanıyordu. cok bi sallanma değil tabiki.
mesele somunu iyice sıkmak.
yalpalama yapıyor mu peki denedin mi zinciri takdıgında?
1. viteste takıp bir deneseydin orta ayaklıkta, varsa yalpalama o zaman takma derim.
Denemiştim Ali 1. vtes2. 3.4.5.pek farkedemedim yok gibi...
Arkadaşım titiz biriysen ( ben öyleyim)siyah alma derim yıkadıktan 2 dk sonra tozlanıyor beyaz daha iyidir yazın depo ateş gibi oluyor(siyahlarda) ,aldığım zaman beyaz olsaydı kesin beyaz alırdım.Kronik sıkıntılar bende henüz hiçbir problem çıkmadı yazanlar debriyaj teli kopması,vites keçesi patlaması olduğunu yazıyorlar .(1967km deyim)bilgiler için teşekkürler .
arkadşlar beyaz Wolf sizce güzel mi Aklımda hep siyah almak var.
birde yeni motoru alınca kronik sıkıntıları nedir varmı?
sorun yok abi o zaman =) 15 dişli niye takıyorsunuz anlamadım abi. motor cekmez gibi geliyor bana
Arkadaşım titiz biriysen ( ben öyleyim)siyah alma derim yıkadıktan 2 dk sonra tozlanıyor beyaz daha iyidir yazın depo ateş gibi oluyor(siyahlarda) ,aldığım zaman beyaz olsaydı kesin beyaz alırdım.Kronik sıkıntılar bende henüz hiçbir problem çıkmadı yazanlar debriyaj teli kopması,vites keçesi patlaması olduğunu yazıyorlar .(1967km deyim)
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------
Motor rahatlıyor az yakıyor diye yazıyorlar ama bu sallantı tedirgin etti beni sen ne dersin orjinali bıraksam daha iyimi?
Vites keçesi yağ kaçırıyor bir süre sonra, tamiri ucuz.bilgiler için teşekkürler .
arkadşlar beyaz Wolf sizce güzel mi Aklımda hep siyah almak var.
birde yeni motoru alınca kronik sıkıntıları nedir varmı?
abi sen demekki tvs ye binsen 16 filan takarsınpara verseler 14t dişli takmam wolfa. Ben çok memnunum. 170 kg artçıyla yüklerle tura çıktım. Hiç bi sıkıntı yaşamadım. Çekmeme, gitmeme, 5 te gaz yememe gibi.
abi sen demekki tvs ye binsen 16 filan takarsın![]()
hakkı ön 1 diş büyük veya arka 2 diş küçültmektir. Orjinal motora. Motor oynanılırsa başka. İnazuma alabilirsem arka dişliyi 2 diş ufaltmayı düşünüyorum.
hız istiyorsan inazuma seni tatmin etmeyecektir..
ben inazumayla tatmin olurum canını sıkma senl: :queen: konfor benim aradığım ilk unsur. Bunu r1 e binince keşfettım. 40-50 km de suyumu çıkarıyodu. Artçı içinde aynen. Düzde benim için 130 kafidir. Zaten izin verilen son hız motorlar için 110 gibi oda otobanda. Komfor, çıft silindir, su soğutmalı, enjeksiyonlu, ayrıca biçok kişinin aksine çift eksozu severim.
ben inazumayla tatmin olurum canını sıkma senl: :queen: konfor benim aradığım ilk unsur. Bunu r1 e binince keşfettım. 40-50 km de suyumu çıkarıyodu. Artçı içinde aynen. Düzde benim için 130 kafidir. Zaten izin verilen son hız motorlar için 110 gibi oda otobanda. Komfor, çıft silindir, su soğutmalı, enjeksiyonlu, ayrıca biçok kişinin aksine çift eksozu severim.