Ya yanlış anlaşılmasın da , illa insanlar fıtı fıtı bir araya gelecek, birbirleriyle samimi olacak diye de bir kavram olmamalı. Ezelden beri bir soğukluk olduğu doğru değil. Doğru olan zaten bizim takıldığımız grup yeterince kalabalık, insanlar sosyal ve özel hayatlarının yanında ancak 3-5 motorcu arkadaşıyla takılabilcek vakita ayırabiliyor. Diğer gruplara karşı olan mesafe bundan kaynaklanıyor. Hatta "diğer gruplar" kavramı bile garip bana ya neyse. O yüzden zorla da bir araya gelelim tanışalım, tatlılaşalım demek en azından ben de ters tepebilir
Gün gelir elbet yollarımız kesişir, o zaman tanışılır, sohbet muhabbet edilir yani :wiinkk:
...Madem kasıt yok ortada kırılan dökülen bişey akan tek damla kan yok çözülebilir bi mevzu,...
,,,burada kötü bi insan olduğuna inanmıyorum ben.
seperatör filan, ayıboluyo!
Valla anlamadım niyekine?
Arkadaşlar bu haftasonu değil gelecek haftasonu yedigöller veya bolu akçakoca kampı planlıyoruz. Konuyu yarın akşam detaylandırıp açarız sanırımHazırlıklar başlasın yavaştan
![]()
yedigöllerle ilgli tavsiye verecem de çekiniyorum arkadaş...
seperatör filan, ayıboluyo!
ağzımızı bozmayalım hocam, güzel güzel tatlıya bağlanmış iş, ne şimdi seperatör filan.
Hahaha klavye delikanlısıyım tabi git sor atila abiye beniarkadaşlar bir konu tartışılır, görüşler farklı olabilir,yanlış anlaşılmalar olabilir vs.vs bazıları gruba yeni katıldı, bazıları çok eski ama üzücü olan şu ki, bu yazışmalar esnasında gayet net ortaya çıkmış durumda, üslubun bozulması hakarete varan sözler söylenmesi, karşımdaki kimdir, yaşca benden büyük mü? bakmadan lafın sözün nereye gittigini bilmeden yazmış durmuş. yapmayın arkadaşlar. bu kadar gerilmeye gerek yok. seçkin arkadaş keşke üstü kapalı yazmasaydın can sıkan nokta bu oldu. sen de tanıdıgın bir arkadaşın'ın hakkında, başka biri ithamda bulunulsa aynı tepkiyi verirsin. kimse kimsenin yalakası değil kalafatoğlu klavye erkekligi yapmayın. açıklama yapılır, atila bey de gereksiz alınganlık yaptı ise öyle kalır bize de kendisine abi büyütmüşsün de deriz. bizler olumlu, yapıcı, barıştırıcı olmalıyız ara bozucu gaza getiren gruplaşmaya yönelik sözler etmemeliyiz. saygıyı bozmadan tartışalım.saygılar.
Bu kadar açıklayıcı cevap olamaz arkadaş atila abiye kızdıgımız bisi varsa milletin yuzunuzden 10 olacako kadar zamandır bu gruba katılıyorum
kimsenin kimseye bir saygısızlığı olmamistir.herkes birbirine saygı duymuştur.Sadece motorsiklet gezilerinde değil normal hayatta da dostluk kurduğumuz bulustuğumuz kişileri iyi tanidiğımı düsunuyorum.Ancak o kamp ortaminda bulunmayan taniyip bilmeden konusan arkadaşlarin olaya dahil olmasi , durumdan rahatsiz olan Atilla bey in rahatsızligini burada dile getirmeyip aracı kullanması durumu buraya kadar getirdi sanırım.Atilla bey kendini savunabilecek yaştadır.Ben ne yapmişım da bana böyle şeyler soyleyebiliyorsunuz diye kendisi sorabilir.
Kralsın abiHepinize merhabalar,
Gruptan kimseyi tanımadan ve gruptan saatler sonra yola çıkarak geİye iştirak ettim.Yaklaşık 20 yıldır motorsiklet kullanıyorum,2 defa 4.000 km lik uzun yol deneyimim var ve yol esnasında 120 km süratle bir köpege çarpmama ve eğilen ön aksamıma rağmen kamp alanında muhteşem bir 24 saat geçirdim.
Öncelikle belirtmeliyim;burada tanıdığım tüm arkadaşlar benim için arkadaşım artık,
Var olsunlar.
İnsandır,hata yapar,anlaşamayabilir,kırılır...
Ama bu ortamda olan burada aranmızda kalmalıdır,
Konuşulacaksa da biz kendi içimizde her zaman gerekirse özür dilemeyide bilerek anlaşırız.
Bu memlekette inancımı çok kaybettiren bir şey,herkesin birbirine saldırmaya hazır olması.Bu grup birlikte bir mutluluğu yarattı,ve ben ortağı olmaktan çok gurur duyuyorum inanın.Tartışdığınız konuyu yok,aranızda kullanılan kelimeleri sarf edilmemiş sayalım lütfen.
Sadece belirtmek isterim ki,
Atilla beyin facebook da paylaşmış olması doğru değil,
Bizim resimlerini koymamamızda,
Bizde kalsın demekte,ben yılların motorcusuyum demekte.
Her tarafının birbirini kırdığı bu konuyu silin mümkünse duvarımızdan..
Ben bu grubun kendi arasındaki seviyeli dialogu nedeniyle hiç kimseyi tanımadığım halde tereddütsüz katıldım ve iyiki katılmışım derken sıfor tereddüt taşıyorum.
Kursağımızda bırakmayın ne olu.
Sevgilerimle.
Seyhun