[izmir] MT.izmir teras cafe'de toplandı(fotolar)

herşey için teşekkür ederim,katlımcılardan bahsetmek gerekirse motosiklet.net'ten ;

karakız(Burcu)
tess
okram(Marko)
TenTen35
nevZAT150(bahtiyar)
bahtiyarın kardeşi A H M E T
APV41(cengiz abi )
BYscreem(sabri)
maniaclee
Halaoğlu(okhan abi)

egeriders'tan katılanlar;

kedimi10lar7
udp47
photoemre
tomahawk
enalçakadam
ferotep
Attis
MaLi

güzel birtoplantı oldu,fuar için alternatifler konuşuldu,kesin gelmek isteyen arkadaşlardan kapora topladım,şu anda sayımız 22,inanıyorum ki 30 kişiyi geçeceğiz,ve muhtemelen otobüsle gideceğiz,mekan benim sevdiğim bir mekan ,umarım ilk defa gelen arkadaşlarında hoşuna gitmiştir.katılan herkese teşekkürler

Son düzenleme:
çok güzel ve tadına doyulmaz bir geceydi katılan katılmayan herkezin gönlüne sağlık iki grubun birlikte devamlı yapması gereken bir toplantı teşekkürler mustafa :rendeer:

APV41' Alıntı:
çok güzel ve tadına doyulmaz bir geceydi katılan katılmayan herkezin gönlüne sağlık iki grubun birlikte devamlı yapması gereken bir toplantı teşekkürler mustafa :rendeer:
rica ederim cenkis abi,kaçıranlar üzüldü gerçekten güzel oldu,dilerim en kısa zamanda tekrarlarız:rendeer:

sevgiler,saygılar:cat:

istanbula gitmeden bir daha tekrarlıyalım ve daha kalabalık olalım GELİN TANIŞ OLALIM SEVELİM SEVİLELİM GEZELİM EĞLENELİM BİLGİYİ PAYLAŞALIM MOTOSHOW kimseye kalmaz :rendeer:

sevgili mustafa toplantımıza gelemedik ama toplantı dönüşü arkadaşlardan bilgileri aldık.biz istanbula bu seferlik gelemiyoruz.gönlümüz sizlerle..sağsalim gidip gelin..sanıyorum sizi yolculamaya geleceğiz..diğer toplantıda görüşmek üzere selamlar...

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
forumda izmir grubuna rastlayamadım, nedendir acaba izmirli motorcular? ses verin :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
herkes birbirini arkadaş olarak eklesin bence irtibatları ordan sağlayıp sonra da belli bi konu açılır katılım sağlarız.

Olumlu :)
En azından bir iki tanışırız...
Muhtemelen trafikte selamlaştığımız insanlarla tanışmış oluruz :p

İzmir İl Temsilcisi
konu hortlamış arkadaşlar 2006nın konusunu :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şaşırdım birden...
Sonra ki tariihi gördüm.... :)
Hortlatmayın arkadaşlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar