katılmayı çok istediğim bir organizasyondu, çalışma saatlerim uyuşmadığı için katılamamıştım, fazlasıyla da üzülmüştüm. Çünkü Ankara grubu böyle planlı toplantıları çok olan bir grup değil. genelde spontane gelişir olay, bunları da çoğu zaman takip edemiyorum.
Katılmayı çok istediğim ve katılamadığıma üzüldüğüm bir organizasyona dahil olamadığıma Şükür ediyorum.
organizasyonun ilan edildiği günden itibaren sayfamızda takip ettim. tanışma toplantısı, gülen yüzler, sıra sıra çeşit çeşit motosikletler, arada kendi pikniğini bizimle paylaşan kardeşim, kamp sırasındaki kareler, ağzımın suyu akarak, "GIPTA" ederek takip ettim. O tavadaki sucukta da gözüm kaldı bilesiniz

sonra bişey oluyo, bu güzellik bitiyo. ısrarla bitirilmeye çalışılıyo. SEVİYE BİRDEN YERİN DİBİNE İNİYO. orda değildim ama yazılanlara bakarak Atilla Bey'in gözünden bakan @oocan, diğer insanların da gözünden olaya bakabilmeli. keza aynı şekilde @oocan ile ikili diyaloğa girenler de aynı şekilde Atilla Bey'in gözünden bakmalılar ki insanlar birbirlerini daha iyi anlasınlar. Birileri sağduyu çağrısı yapıyo, üşenmeden her mesaja yanıt veriliyo. @oocan sanki ısrarla cephe açmaya çalışıyomuş gibi tavır içinde. -biliyorum bana da "iyi" bir cevap gelecek- Devamlı savunma, saldırı durumu. Gardını anlık bile olsa indirmiyo...
Atilla Bey yalnız bırakılmış... bunun nedenini elbette o kampta olanlardan başkası söyleyemez. Ama Atilla Bey'in yerinde ben olsaydım pılımı pırtımı toplar çeker giderdim. Onurunu çiğnemiş, kamp bitimine kadar beklemiş.
Şu noktada @ocaan'a hak vermemek elde değil diye düşünüyorum: şayet ortada bir sıkıntı varsa ikili olarak halledilmeli veya o sıkıntı neyse o gruptan dışarı çıkmamalı -bu konuda Atilla Bey'de de kusur var gibi görünüyor- Ama yok, ifşa edilesi bir durum ise de "bazı şeyler var, bende kalsın" şeklinde herkese açık bir yerdeki söylemlerin de devamının getirilmesi gerekir diye düşünüyorum. zira insanlar töhmet altında kalırlar.
Bu forum sayfasından çıkardığım sonuçmu?
Şudur ki,
Bu tür toplantılara artık karamsar bakıyorum malesef, sanırım imkanım olsa da bi kaç kere düşünmem gerekecek. öyle tahmin ediyorum ki benim gibi düşünen insanlar var, bu konu uzadıkça artacak, %95 diye övünülen memnuniyet olayı %100 olacak, çünkü hep aynı kişiler katılacak. "Tanışma toplantıları" amacına hizmet edemeyecek.
Bu uzun yazıyı okuyanlar lütfen benim bu konuda taraf olduğumu düşünmesinler. Değilim çünkü. sadece okuduklarımdan rahatsızlık veren bazı konulardaki fikirlerimi bildirmek istedim.
zaten sonuna kadar okuduysanız her iki tarafa da ince ince "giydiriyorum".:queen::queen::queen:
Son olarak, okuyan, okumayan, cevap yazan, yazmayan herkese sağlıklı mutlu günler diliyorum. umarım böyle bir tatsızlık bir daha yaşanmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:43 ----------
olanlar fazlasıyla sizi rahatsız ettiğine göre Atilla Bey ile çok yakınsınız. bunu Atilla Bey'den öğrenebilirdiniz/öğrenebilirsiniz.