hnuz servıs tecrubem olmadı megellıde kısmetse bu hafta gıdıcem 2000 bakımı ıcın , aldıgım arkadas sadece eskı gostergenın degıstıgını soyledı onun harıcınde bıse demedı bu arada benım gosterge degıstı koso marka yınemı degısıcek anlamadımkı cOOL ? değişmesine ragmen devır yavas yavas dusuyor gostergeyle alakası yok bunun bnce baska bı ayar gerekıyor.dedıgın gıbı olabılır rolantı sensoruyle alakalı .cokta onemlı olmadıgı ıcın boyle bındım valla 1000 km oldu

duzelmesede cok buyuk bı sıkıntı degıl benım ıcın , bu arada bugun vıraja sert gırdım hafıf kaydırdım motoru hafıf olması cook buyuk avantaj belirtmek ısterım motoru toparlamak cok kolay oluyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:29 ----------
buğra harbıden senın makıneyı kullanacagım , nedır bu arkadas ıcımı karartıyon ne 3 - 5 gun arızası ben hergun 40 km yol yapom motorla , yardırıp gıdıyorum valla

) bu dokuyucu sana ayrı bı guzellıkmı yapmıs ne dır anlamadım , gıdelım akdenızden doğru bı adaanaya gerekırse

)
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
cOOlrelax bnde bostancı tarafındayım yolunuz duserse bu atarafa beklerım