[Adana - MT]

Sen gelicem de yeter :cherry:

Ahmet çarşamba tanışalım çağırın uzaya gelirim:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------

Herkese iyi akşamlar...
Ozan aramıza hoşgeldin, en kısa zamanda tanışma dileğiyle bu arada ayakkabı numaran kaç bende Almanya'dan aldığım güzel bir Bot var, istersen çok uygun fiyata verebilirim.
abi ayak no 45-46 olur mu bot bana) BU arada hoşbulduk.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------

Walla Ozan hoşgeldin haaaa... Bak botun da hazır...:queen:

valla doğru söylüyorsun Murat) Muzaffer Abi toplantıya getir botu bi deneyim abi)

Yusuf abi iyi dileklerin için teşekkür ediyorum. Allah nasip eder kullanabilirsem 2008 model yeni kasa hayabusa aldım. Fotografını atmayı çok istiyorum ama sayfaya yüklemeyi beceremediğim için gönderemiyorum.

Yusuf abi iyi dileklerin için teşekkür ediyorum. Allah nasip eder kullanabilirsem 2008 model yeni kasa hayabusa aldım. Fotografını atmayı çok istiyorum ama sayfaya yüklemeyi beceremediğim için gönderemiyorum.

en iyisi sen çarşamba toplantısına motorla gel canlı,canlı görürüz.daha iyi olur.:queen:

Teşekkür ediyorum Yusuf abicim seni de çok seviyorum... :bounce:
Hüseyin hayırlı olsun Hayabusa...:rendeer: Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.
Ozan o bot sana olmaz kardeş. yaklaşık 5 numara küçük gelir... Ayağa bak 45-46 numara.:queen:
Yarın toplantıda masaya yatıracak çok konu var. Haydeeeeee...:flower:

Teşekkür ediyorum Yusuf abicim seni de çok seviyorum... :bounce:
Hüseyin hayırlı olsun Hayabusa...:rendeer: Kazasız belasız keyifli sürüşler diliyorum.
Ozan o bot sana olmaz kardeş. yaklaşık 5 numara küçük gelir... Ayağa bak 45-46 numara.:queen:
Yarın toplantıda masaya yatıracak çok konu var. Haydeeeeee...:flower:

Murat hocam,
benim ayaklarda 45 numro,
bilirsin ayağı büyük olanın diğer tüm uzuvları da büyük olur,
bunu da masaya yatırak mı ?

Murat hocam,
benim ayaklarda 45 numro,
bilirsin ayağı büyük olanın diğer tüm uzuvları da büyük olur,
bunu da masaya yatırak mı ?
:queen:
walla oğuz lafı ağzımdan aldı:) çarşamba gelim de eksiklerimi yazdırın bana:) halen kask bekliyorum. Yüksel İstanbula gitii halen arayacak...

Oğuz ve Ozan siz anca masaya yatırırsınız başka yere sığmaz zati. Biz de elimizde kenara geçip dineliriz gari...:pr:
Ayıp kardeşim yaw... olan var olmayan var.:queen:

Oğuz ve Ozan siz anca masaya yatırırsınız başka yere sığmaz zati. Biz de elimizde kenara geçip dineliriz gari...:pr:
Ayıp kardeşim yaw... olan var olmayan var.:queen:
Murat bunun üstüne cevap yazılmaz kardeşim:)
Yaw arkadaş bu montlar niye bukadar pahalı Daines montlar uçmuşş. buna alternatif ne önerirsiniz.?

Huseyin hayirli olsun kazasiz belasiz binmen dilegiyle...
Yarinki toplantinin herzamanki gibi keyifli gececegi simdiden belli.

Murat bunun üstüne cevap yazılmaz kardeşim:)
Yaw arkadaş bu montlar niye bukadar pahalı Daines montlar uçmuşş. buna alternatif ne önerirsiniz.?

Ozan hocam sen fiyat aralığını söyle seçenekler dökülür:cherry: Bu arada harbiden ayak numarası bayağı büyükmüş:queen: Yüzmeye gittiğiniz de palete falan gerek kalmıyordur herhalde :queen:

Maşallah ayak fetişisti gibisiniz:) Boy 1.92 olunca uzuvlar da haliyle büyük oluyor:cherry: valla 500 lira civarında bir ceket alacam. yarın motorla gelemem. kask cumartesi gelecek. ayrıca nerde ve saat kaçta. beni tanımanız için çıplak ayak gelecem dostum:)

Maşallah ayak fetişisti gibisiniz:) Boy 1.92 olunca uzuvlar da haliyle büyük oluyor:cherry: valla 500 lira civarında bir ceket alacam. yarın motorla gelemem. kask cumartesi gelecek. ayrıca nerde ve saat kaçta. beni tanımanız için çıplak ayak gelecem dostum:)
Yarın akşam saat 20:00 da beyazevler Green Garden kafede oluruz Allah'ın izniyle bir aksilik çıkmazsa. Bu arada montunu yazlık mı alacaksın kışlık mı onu sormayı unuttum :cherry:

Adana İl Temsilcisi
eğer hesaplı mont,korumalı pantolon,kevlar korumalı kot pantolon,bellik,eldiven istiyorsan,benim tükana uğra.hastaneler kavşağını-ortadoğu hastanesine doğru geçince büyük adana kebapçısının yanı(yeni açılacak olan YAMAHA bayisi)beklerim.

bu arada eskişehir festivaline gidecek arkadaşlara,gerçekten güzel yermiş:http://www.motosiklet.net/forum/mot...8735-eskisehir-seyitgazi-motofest-2013-a.html

eğer hesaplı mont,korumalı pantolon,kevlar korumalı kot pantolon,bellik,eldiven istiyorsan,benim tükana uğra.hastaneler kavşağını-ortadoğu hastanesine doğru geçince büyük adana kebapçısının yanı(yeni açılacak olan YAMAHA bayisi)beklerim.

bu arada eskişehir festivaline gidecek arkadaşlara,gerçekten güzel yermiş:http://www.motosiklet.net/forum/mot...8735-eskisehir-seyitgazi-motofest-2013-a.html

Bora Abi sanırım yarın uğrarım yanına. Bi bakalım eksiklerime.

Ozaman ben bir kaçtane lik atim sana

http://www.motosikletim.com.tr/urun/ixs-kaskara-mont.aspx bu 4 mevsim

Birde aşağı linkteki var yazlık yazıyor ama ben bu montu sadece yazlık değil diye biliyordum ama güzel birşey bu da

http://www.motosikletim.com.tr/urun/-revit-jupiter-neon-sari.aspx

Ayrıca Bora abinin dediği gibi daha uygun birşeyler arıyorsan adres O dur :cherry:

Ahmet ikinci gönderdiğine bakıyordum ben de:) tamam detaylı konuşuruz yarın.

dainese ağır geliyorsa,
bering bakabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar