TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

110/80-17 Sport TL
90/80-17 Sport TL

ikisinin fiyatı toplam 220 tl tutuyor ama peşinde biraz güzellik yapacaklarmış düz 200 tl olacak yani ;) yarın alacam büyük bir ihtimal hafta sonu da takıp yorumları yaparım hepinize. Lastiğin su yolu ve görüntüsüde aynen şöyle
mc18_big.jpg

Arkadaşlar iyi günler.Önümüzdeki yaz bende sizlerin arasına katılacağım inşallah.Ama kafama çok takılan birşey var.Kendimi de tam ifade edemiyorum.Neyse şimdi tvs apache yeni model çıkardı ya 5000 tl civarındaki.Fakat ben 2012(heralde) model tvs almayı düşünüyorum yani şuan 4000 tl civarındaki.Seneye yaza kadar bu motordan kalır mı ? yeni çıkanı almak istemiyorum yani . İnşallah anlatabilmişimdir teşekkürler

sbr

Arkadaşlar iyi günler.Önümüzdeki yaz bende sizlerin arasına katılacağım inşallah.Ama kafama çok takılan birşey var.Kendimi de tam ifade edemiyorum.Neyse şimdi tvs apache yeni model çıkardı ya 5000 tl civarındaki.Fakat ben 2012(heralde) model tvs almayı düşünüyorum yani şuan 4000 tl civarındaki.Seneye yaza kadar bu motordan kalır mı ? yeni çıkanı almak istemiyorum yani . İnşallah anlatabilmişimdir teşekkürler

senin almak istediğin model şu an baya satıyor. o modelin ithalatını bırakmazlar.

selam arkadaşlar bugün bujı yi söktüm ve bişiy anlamadım sizce bujiyi değiştirmelimiyim motor şuan 10600 kmde buji hiç değişmedi
roi9.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

marka nedir bu lastiklerde_?
markası sava

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------

selam arkadaşlar bugün bujı yi söktüm ve bişiy anlamadım sizce bujiyi değiştirmelimiyim motor şuan 10600 kmde buji hiç değişmedi
[URL=http://imageshack.us/photo/my-...tp://img832.imageshack.us/img832/332/roi9.jpg[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/url]
para varsa değiş.benim bildiğim sütlü neskahve renginde olması lazım ya da sütlü türk kahvesi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------

110/80-17 Sport TL
90/80-17 Sport TL

ikisinin fiyatı toplam 220 tl tutuyor ama peşinde biraz güzellik yapacaklarmış düz 200 tl olacak yani ;) yarın alacam büyük bir ihtimal hafta sonu da takıp yorumları yaparım hepinize. Lastiğin su yolu ve görüntüsüde aynen şöyle
http://www.savaturkiye.com/UploadFiles/Urunler/mc18_big.jpg
lastiklerin hamurunu inceleme şansınız oldu mu ? bu modeli seçmenize neden olan nedir ?

E-5'te 4 apache'ye denk geldim beraber takılıyorlardı 3 siyah 1 kırmızı buralardan mı ?

kanka sava marka lastik daha önce kullananlara filan bi sorsana
irc gibi olmasın sakın?

kanka sava marka lastik daha önce kullananlara filan bi sorsana
irc gibi olmasın sakın?

IRC gibi olma lüksü yok bence bu lastiklerin fiyatı ortada bence. dün attıgım videodada lsatigin hamuru gördünüz tabi gösterdiğim birazcık daha serttir ama bana güven veriyor. İRC alan herkes küfür ediyo lastiğe ama savada daha olumsuz bir yorum göremedim. Millet lastiği takıyo birdaha lastikle ilgili birşey yazmıyo buda kafası rahat demek oluyo :) ben hala su kanallarında takılı kaldım bugun konustum adamla çok met ettiği bi ürün söledi ama hangisi unuttum valla ya yukarda attıgımın bir başka versiyonu daha var 2013 model yeni çıkarmıi internette yok demişti ben buldum ama omu bilemedim. Bugün işlerin yogunlugundan anca iş çıkışı konusabildim 7,30 da kapatıcakları için yetişemicektim ama yarın detaylı halledicem bu işi artık kabak tadı verdi lastik meselesi...

normalde olması gerekende odur zaten.senn makınende sıkıntı yok.. benim makınede 14 dişli var..bide normal apache lerden biraz daha iyi yürüyor..o yüzden bu hızlara ulaşabiliyor.. ama aynı yolda yeni kasa apache ile 138 yapan arkadaş var. ama kendisi insan değil, sadece 50 kilo. jokey mübarek:p

bende 50 kiloydum bu ay midemi bozdum 6 kilo verdim daha yeni 45.5 kiloya geldim de benim karbüratör ayarsız benimmotorcuda kapamış gitmiş bakalım ne yapıcam:)

not:köy çeşmesinden sakın su içmeyin ebeme atladı 1 aydır:)

IRC gibi olma lüksü yok bence bu lastiklerin fiyatı ortada bence. dün attıgım videodada lsatigin hamuru gördünüz tabi gösterdiğim birazcık daha serttir ama bana güven veriyor. İRC alan herkes küfür ediyo lastiğe ama savada daha olumsuz bir yorum göremedim. Millet lastiği takıyo birdaha lastikle ilgili birşey yazmıyo buda kafası rahat demek oluyo :) ben hala su kanallarında takılı kaldım bugun konustum adamla çok met ettiği bi ürün söledi ama hangisi unuttum valla ya yukarda attıgımın bir başka versiyonu daha var 2013 model yeni çıkarmıi internette yok demişti ben buldum ama omu bilemedim. Bugün işlerin yogunlugundan anca iş çıkışı konusabildim 7,30 da kapatıcakları için yetişemicektim ama yarın detaylı halledicem bu işi artık kabak tadı verdi lastik meselesi...

bunların arka için 18 inç olanı var mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar