Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adil abi ve tsubasa sıze su somun hakkında bılgıyı vereyım..az önce fabrıkaya aradım ordakı turan bey(gercekten cok ılgılı sorun cozucu biri)durumu anlattım.sonuc olarak somun eksık cıft olmalıymıs yarın kargoya vercek servıse göndercekler..olan durumu anlattım servısın on frenı kullandıgım ıcın gevsedıgını soyledıgımı turan bey on frenle alaka olmadıgını tamamen somunun olmamasından kaynaklı bır durum oldugunu kenndısıde dıle getırdı ıcım rahatladı,zaten kendısı dırek oradakı somun cıft oldugnu soyledı,artık ıs hallaoldu dıyelım.o somunu takım olarak cıftlı göndercekler uzerındekı deforme olmustur dedı..150 cc nın nezman gelecegını sordum cok yakın zaman da gelecegını soyledı bana..aynı zmanda wolfte herhangı bır degısıklık olup olmadıgını sordum ılerkı zamanlarda daha boyle bıseyın soz konusu olmadıgını soyledı ..sorunumu cozdugu ıcın tesekkurlerımı ılettım..kendısıde sıkıntı durumunla kontak kurabılcegımı soyledı..12 dk lık gorusme suresınce kendınsı resmen soru bombardımanına tutum![]()
İşte bu kadar abisi inan senden fazla sevindim sorunun çözüldüğüne .Peşini bırakmıyacaksın böyle durumlarda servis salladımı fabrikaya...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------
Yahu daha ne diyecen Mutlu bide kuşsütü de bari ooh keyfim atlayıp gelecem şimdi anlatma o kadar:flower::thumleft:ahmet abı ortada tahrık yok.sen kayısı sıyır bıgun atla gel.yanlız adil abıyede soyle hangı saatte cıkacagını.bızım dere boyunda nasıl koyu bı golge kesfettım ımrenırsın.hatta evı tasırsın oraya.oderece.20 dk da 1 kova balık....calı cırpı bol.20 metre ılerde bıber tarlası kozlemelık patlıcanda mevcut.150 metre ılerde karpuz tarlası yanı kavun....400 metre gıdersen seftalı bahcesı.bunlara ılaveten sımdı üveyk zamanı....2 el atınca 4-5 üveyk garantı....yok abı dersen karacabeden kuzu etı alırız yokkk kardesım olmaz dersen gobel e gıder kokorec yerız.daha ne dıyım kı ben bılemedım....
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------
Kafama esti şimdi 10-15 dk sonra bi Tekirdağ yapacam:queen:Çıkıyorum.