hemde kanuni bi cacık olmaz ondan diyen arkadaş sanane olum sanane sen git daha iyisini al.bu duruma düşen var mı benden başka
Şu konuları daha özenli açsanız, biryerinize birşey mi olur ?
Arkadaş nickinin gereğini yapmış![]()
1-senin motorun pert olmadıArkadaş nickinin gereğini yapmış![]()
15 seneden beri sadece motosiklet değil her konuda "Şuna bu kadar para verilir mi buna bu kadar para verilir mi" diye bütün gün papağan gibi söylenen arkadaşlardan cidden bıkınlık verdiniz.Kısaca bu arkadaşlara;"size ne ulen siz benim maliye işleri bakanım mısınız?Siz 1000 TL lik maaşınızla bir telefona 2.000 TL,dört tekerlekli kafaslere 60.000 TL kredi çekip boğazınıza kadar borca girip beton kafeslere 120.000 TL veriyorsunuz ben size müdahale ediyor muyum.Siz de bir zahmet kapayın çeneniz vazifeniz olmayan işlere karışmayın" demek istiyorum.
En son bu arkadaşlardan biriyle şöyle bir dialog geçti aramızda;
Süper zeka:Mert bey valla ben motosikletleri hiç sevmiyorum hayatta binmem o kadar para verilmez o aletlere.
Ben : Valla senin şu en son 36.000 TL ye aldığın Ticari araçtan bozma zımbırtıyı bırak parayla satın almayı onu bana bedava verseler binmem.
Sizin yazınızdan sonra nickname'e bakıp mongol diye okudum. :mrgreen:
Diyen çok oldu yuuuh 4 bn Tl mi. eski kasa şahin alırdın o fiyata diye
1-senin motorun pert olmadıadamlar 2bin TL lik motora 1700 masraf çıkmış ama pert vermediler
2-adam monolog analog gibi bişi![]()