Toprak Razgatlıoğlu Çek Cumhuriyeti'nde piste çıkıyor. Canlı Yayın

Redbull Motogp Rookies Kupası'nda ülkemizi temsil eden Toprak Razgatlıoğlu, bu hafta sonu Çek Cumhuriyeti'nde piste çıkacak.

Türkiye'nin en genç şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu, Redbull Motogp Rookies Kupası'nın 9. yarışı için 23-24 Ağustos’ta Çek Cumhuriyeti’nde piste çıkacak. Genç yarışçı, Brno pistinde (5.403 mt.) 24 Ağustos Cumartesi günü 9. Ayak yarışında kupa için ter dökecek. Çek Cumhuriyeti yarışının serbest ve sıralama antrenmanları 23 Ağustos Cuma günü yapılacak. 14 tur üzerinden koşulacak sezonun 9. ayağına 24 pilot katılacak. Razgatlıoğlu, Redbull Motogp Rookies Kupası'nda 68 puanla 6. sırada yer alıyor.

Brno’daki yarışa hazır olduğunu belirten Razgatlıoğlu, “Sachsenring’deki her iki yarıştada sıkıntılar yaşadım. İlk yarışta herşey iyi giderken lastik sorunu yaşadım. İkinci yarışta da bana başka bir motosiklet çarptı ve benim egzos dışarı bükülmüş şekilde yarıştım. Asfalta değdiğinden istediğim kadar hızlı değildim. Şimdi önümde Brno yarışı var ve kendime güveniyorum. İnşallah ülkeme kupayla döneceğim” dedi.

Toprak Razgatlıoğlu'nun 2. sırada başlayacağı Brno Yarışını TSİ ile bugün 17:20'de canlı olarak aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

http://live.redbull.tv/events/228/red-bull-rookies-cup-2013-brno-r9/

Ekli dosyalar

• toprak-brno-2013.jpg
    toprak-brno-2013.jpg
    39.4 KB · Görüntüleme: 4,915
Teşekkür ederiz, uzun bir aradan sonra red bull çaylakları tekrar piste çıkıyor; hatırlatma olmasaydı kaçıracaktım...

Bu arada Toprak sıralama turlarında 2. olmuş ! Bu şu ana kadarki en iyi derecesi. Yarışı kesinlikle kaçırmayın !!!

2. olduda adam daha yaris baslamadan hata yapti.
Yarim tur geriden baslicak simdi.

Klasik Türk apaçisi davranışı ve pit alanından başlamak zorunda kalmak:salut:

Klasik Türk apaçisi davranışını biraz daha açar mısınız :mrgreen:

Klasik Türk apaçisi davranışını biraz daha açar mısınız :mrgreen:

Start anını beklerken,hem ara gazı veriyor ve debriyajı bırakıp sıkıyordu.Debriyajı biraz fazla kaçırınca motoru stop ettirdi.Yarış motsikletlerinde marş yoktur ve bu durumda pistten alınıp motoru çalıştırıldıktan sonra pit alanından başlamak zorunda kaldı.

Çok yazık olmuş. ben de fodepar oldu sanmıştım. Bi yandan üzüldüm bi yandan da iyi olmuş dedim. Hayırlısı olur inşallah

Üzüldük ama artık neyse. Yarın 2. yarış var yamulmuyorsam yine 2. sıradan başlayacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar