[Adana - MT]

yeter gezdin dön artık bizleri kıskandırma.hayırlı kazasız sürüşler.:jocolor::jocolor:

Tamam FATİH abi sen istersinde dönmez miyim. Geliyrummmm...
Ozan hoşgeldin . RECEP abi hoşgeldin . Oğuz hoşgeldin . Ahmet merak etme çarşambaya ben de geldim. Bu kadar hoşgelene bir beşgiden şart...

Adana İl Temsilcisi
günaydın millet.
ee hoş gelenler gelsin,şu çarşamba toplantısı eskisi gibi olsun.

çarşamba gelecem Bora abi. nereye geliyoruz onu da bilebilir miyim:)
Abi size birşey sormak istiyorum. ipone zincir yağı aldım kırmızıymış. motor siyah. resimleri paylaşacam. bu böyle kalacak mı

çarşamba gelecem Bora abi. nereye geliyoruz onu da bilebilir miyim:)
Abi size birşey sormak istiyorum. ipone zincir yağı aldım kırmızıymış. motor siyah. resimleri paylaşacam. bu böyle kalacak mı

Tünaydın herkese. Ozan hocam genelde 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun derler :queen: zamanla atacaktır o yağ zaten

Aslında benim de zinciri yağlamam lazım sanırsam :cherry: Neyse bugün Tarsus'a gidersem ustaya bir yağlatim orta sehpa olmayınca zor oluyor yağlamak:cherry:

bu zincirin resmi arkadaşlar
ruzzt.jpg

bu da yeni tankpad olmuş mu sizce
rv00c.jpg

Güzel olmuş uyuşmuş bence. Ben karma karışık bir tank pad aldım kimse ne olduğunu anlamıyor ben bile :queen: Makina güzel ama çiçek gibi kazasız belasız sürüşler. Yalnız tankpad çok mu yukarda bana mı öyle geldi:silent:

Güzel olmuş uyuşmuş bence. Ben karma karışık bir tank pad aldım kimse ne olduğunu anlamıyor ben bile :queen: Makina güzel ama çiçek gibi kazasız belasız sürüşler. Yalnız tankpad çok mu yukarda bana mı öyle geldi:silent:

öyle mi? ben depo kapağına biraz yakın olsun diye yakın yapıştırdım. olabilir. gitti artık yapacak bişey yok:)

beyazevlere girerken sağda GREEN GARDEN.çarşamba.

Tamam Bora Abi görüşmek üzere. son br soru sorim bugün bidaha meşgul etmeyecem. kaliteli bir kask ve ceket alacağım uygun fiyatlı bir yer var mı?

Merhaba bende adanadan, daha motorum gelmedi ama kaliteli ekipman için tavsiye ettiğiniz bir yer var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar