Bu akasam bi foto cekerim adil abi
ahmet abi herkesi bekleriz.
Adil abi fırtınada çok binim bi problemle karşılaşmadım. Hatta fırtınada yeni kasa titanlardan daha oturaklı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:14 ----------
egelim ahmet abinin doğum gününü kutlarım :rendeer: nice yıllara. Dostluk, arkadaşlık, mutluluk dolu.
Mutlu seni bile savuruyosa beni uçurması normal,valla bugün gezi dönüşü otobana çıktım deniyeyim dedim motoru bastım 80i geçti yandan bi rüzgar karşı şeride Allahtan o anda karşı şeritte araç yoktu, gitmiştim yere yapıştım dedim ters yatarak toparladım gazı kestim süratte rüzgarı yiyince kontrol 0...adil abi kıymak lazım paraya salco ıyı guzelde benım kılomda bırı ıcın bıle savurma problemı oluyo otobanda.hafıf motorlar bu bı gercek
Abi ben bir ara motoru ilk aldığımda tek başıma Gezmeye gitmiştim fırtınalı bir havada.Refleks olmuş rüzgar vurduğu gibi ters gidon yapıyordum, bir ara yengeç gibi yan yan gittim, en keyif aldığım sürme şekli diyebilirim bu rüzgar tokatlıyor ya , birde otobüs sollarsa onun türübülansıda tokatlıyor bana çok keyifli geliyor :mrgreen:
Bir kere de Cb camını hatırlayan varsa scooter tarzıydı o rüzgarı yedimi acayip yelkenleniyordu, o da çok keyifliydi rüzgarda :queen: Kız arkadaşımda çok eğlendi yan yan giderken
Adem tek bi yönden esse iyi Lodos karışık bi sağdan bi soldan kafayı çorba yapıyo.Lanet olsun resimleri yükledim bastım yüklesin diye atmış forumdan işin yoksa tekrar yükle her seferinde oluyo banaadil abi hızım Allah ne verdiyse idi. Hatta fırtınayı arkama aldım bi yerde, hafif rampa aşa. 135 e kadar çıktım :queen: titanı fırtınada wolf le fena tokatlamıştım.l: fırtınanın yardımıyla. Olanakları her zaman değerlendireceksin. :queen:
Adem tek bi yönden esse iyi Lodos karışık bi sağdan bi soldan kafayı çorba yapıyo.Lanet olsun resimleri yükledim bastım yüklesin diye atmış forumdan işin yoksa tekrar yükle her seferinde oluyo banar:
hemen bakıyorum, Masaüstüne yeni bir text dosyası açıp herşei oraya yazıyorum, daha sonra istediğin yere istediğin kadar kopyala abiNeyse 2. kez yükledim buyrun.Murat atmış giremediğim için 2. kez yükledim.Not defterine forumun not defterimi?
http://www.motosiklet.net/forum/etk...murefte-cikisli-saroz-gezisi.html#post3134549
Merhaba millet
Ttnetin azizliğini uğradım ben de internet gidip geliyodu. Foruma giriyom Salcano sayfasını da sekmeye alıyom sonra konular dikkatimi çekiyo (konu dışı özellikle) biraz okuyorum sonra bakıyom int. kesilmiş.:sunny:
Bugün de Salcano servisine uğradım orta ayağı düzeltti. hatalı ayağa kaldırmam yüzündenmiş öğrenmiş oldum. Dün de dayımın motorun lastiklerini değiştittirdim. dayımın isteği üzerine HONDA servisinde. arka lastiği değiştirdi ön lastik yokmuş başkasından alıp taktı onun üstüne de fark koyup anlaştığımız fiyatın üstünde fiyat istedi.(başkasından aldığı lastiğe de kar koydu galiba) kavga gürültü biraz indirdik. Direksiyonu düzeltin dedim biraz elledi teneke mi bu amcoğlu ne olcak dedi (aynen böyle)
HONDA servisini ve kazığını da görmüş oldum.(benim kutu yüzünden de aynı servisten bi kazık yedim ben), SALCANO servisinin gözünün seveyim. Düzcede durum böyle.
http://imageshack.us/a/img825/1508/jwpw.jpg
http://imageshack.us/a/img854/5786/4kqs.jpg
geçen haftadan yol öncesi 2 kare![]()
yol dediğim gezi amaçlı değil abi...
Servis işleri heryerde sakatMadem yol var rapor nerde :mrgreen:
yol dediğim gezi amaçlı değil abi
Babamın işleri sebebiyle 2 haftada bir falan mudurnuya gitmek gerekiyor. Arabayı da sattı ben götürüyorum işte.
Verdign bilgiler icin tsekkurler ustalarda ugrasmak istemiyo benk yapayim desem ince somunu sokmek icin ön tarafi dagatcazmi bide o somunu hango anahtar acar..uste pul koysak kurtarmaz mi..o alt somunuda iyi sıkmadikca hep gewseraynı sorun bende de vardı lubimaya
biri kontra digeri normal somun.
fakat tam sıkamıyor, sebebi de en üsteki somunun kapaklı olması
yani boru kapaga dayandıgında daha fazla sıkamıyor. boşluk oluyor tak tak vuruyor.
çözümü de şöyle buldum
komple tüm somunları cıkardım kontranın altına kalın 1 pul attım sonra hepsini taktım kontrayı da iyice sıktım.
bir daha gevşemedi. yakında olsan halederdik.
ama dediğim gibi yapacaksın. yada ustaya izah et durumu o yapar.
çünkü jianshe nin cogu modelinde aynı sorunlar var