performans egzoz'u harbi performansı arttırıyormuş..

eskisi çöpe..

stok egzozu değiştirmeye karar verdim, akrapovic mi, remus mu, leovince mi derken ktm'nin kendi sattığı (sebring'in ürettiği) powerparts egzozuna karar verdim.

orijinal egzozu bildiğimiz lav silahi gibi, 5 kilo ağırlığında.. sesi oldukça çelikimsi :)
1slj.jpg

powerparts egzozu ise oldukca zarif görünümlü ve 3 kilo ağırlığında.. sesi 100db cıvarında tok ve heyecan verici :)
0lki.jpg

performans artışı farkedilir biçimde, sadece sesinden yanılgıya düştüğümü sanmiyorum. daha diri ve atik şekilde gaz alıyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.

günahı 580 euro, pazarlık sünnettir hesabı 530'a bıraktı..

bir sonraki aşama akrapovic mapping yükleyip kat'sız performansı test etmek olacak.. çok fark ediyor diyenler var, bakak görek :)

tam egzoza göre yazılım yaptınız diyecektim yapacağım demişsiniz hocam yanlız şu var her egzozun parametreleri farklı olduğu için ona göre yazılım yapılmalı yani akrep egzozun yazılımı bu egzoza olmaz ayrıca yüklecek mapping hazır olmamalı adam kalıp gibi gelene gidene aynısını yüklüyor olmaz!! motosiklete göre dynoda ayar çekilmeli artı olarak madem bu kadar giriştiniz hava filtrenizide K&N tarzı kaliteli bir filtre ile değiştirmeniz karınıza olacaktır kolay gelsin...

Tek silindir motorların en büyük handikabı sesi sanırım,100 cc cup motorda olsa 690 cc ktm de olsa hatta 600 euroluk egzost da takılsa maalesef aynı tonda ötüyor,performans arttırdıysa o para verilir.

Gule gule kullan . Verdıgın paraya degdıgını canlı canlı gorunde keyfı bıkat daha artar .

Baslıga bakınca 100 cc cub kullanıcıları sanayı eksozcularına dolusmaz ınsallah . Aynı beklentıyle .

ekzoz bi yana tek silindir ktm'min motor sesini seviyorum, duraklamalarda bildiğin pancar motoru, 3000 devir sonrasında vahşi kedi gibi :)

hava filtresi tedarikçinin elinde yoktu, bu cuma diğer paçralarla birlikte gelecek inşallah.. ayda yılda bi iddaa tuttu yap yatırımı motora :D

530 kere hayırlı uğurlu olsun. Parayı verdin sesi duydun içine sindiyse hiççççç sorun yok. KTM candır kullanıcıları gözümde her zaman farklı bir yerdedir. Performans konusuna gelince de motorunki artmasa bile senin artıyordur eminim o sesi duyunca :)

Hocam kusura bakmayın ama 100 lük cupların açtığı egzozlar gibi geldi bana sesi.Performansta fark varsa parsını hak ediyor o zaman.

bende taktırdm performans egzoz bi süre sonra cok ses cıkarttıgı icin rahatsız edior bas agrısı yapıyor :D 2 ay sonra eski egzozunu takacan :D benm görüsüm :D

Hocam kusura bakmayın ama 100 lük cupların açtığı egzozlar gibi geldi bana sesi.Performansta fark varsa parsını hak ediyor o zaman.

simdi takrar izledim videoyu, harbi dedigin kadar var.. cep telefon hoparlöründen bildigin cup egzozu sanki :)

bende taktırdm performans egzoz bi süre sonra cok ses cıkarttıgı icin rahatsız edior bas agrısı yapıyor :D 2 ay sonra eski egzozunu takacan :D benm görüsüm :D

sesi rahatsizlik vermeyecek tabii ki, eskisine nazaren daha sesli tabi fakat asiri degil, db-killer'siz kullanmiyorum tabii ki.

Katalizörlü egzostlar çıkışta yanan yakıtın çıkmasını yavaşlatıyor, zaten yeni egzostlarda görsel olarak yanan yakıt direkt çıkmıyor egzstun içinde çarptırılıyor boruların içinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar