ARKADAŞLAR MOTORU ALALI 50 GUN OLDU BAHCELIEVLER CENGIZ MOTOR HALA RUHSAT VE PLAKAYI CIKARMADI. KAC DEFA KAVGA ETTIK TELEFONDA, AĞIR HAKARET ETTİ BANA. DOKUYUCUYA(İTHALATCI) MAIL ATTIM AMA HALA BIRGELISME YOK. GIDIP O ADAMIN KAFASINI GOZUNU PATLATIP DUKKANI BASINA YIKMAKTAN BASKA BIR CARE KALDIMI ????
Motor ınanılmaz yağ akıtıyor. Kızıltoprak MOTOTAŞ ı aradım. Çok yogunuz bakamayız, nerden aradıysan oraya götür dedi ???? Evden Bahçelievler 1 saat Kızıltoprak 10 dakika. Bahçelievlere götüremem adamın ağzını burnunu kıracam bu hafta sonu. Zaten yağ kaybediyor gidene kadar motor yanar. Kartalı aradım sağolsunlar getir dediler. Götürdüm. Motordan indim ben bile inanamadım gidonun altından plakalığı kadar yağ işçinde kalmış motor. Sanki yağla yıkamışlar motoru.
İthalatcının umursamazlığı ve bayinin üçkağıt kabiliyeti bir araya gelmiş türkiyede Megelli pazarı oluşmuş.
Ha birde serviste dediler arızalı olan gostergeler değişecek. Artık nezaman gelirse yenileri ! 1000 km den sonra vidalar gevsedıgı ıcın benzınde akıtmaya baslıyormus. Ozamanda vıdaları degısmeye getırmen lazımmış.
Edin arkadaşlar herkese tavsiye edin MEGELLİ yi

Özeliikle B.evler Cengiz den alsınlar......