İlk Cezamı Yedim Hayırlı Olsun...Polisle Geçen Diyoloğumuz...

İlk Cezamı Yedim Hayırlı Olsun...Polisle Geçen Diyoloğumuz...

Bugün antalya şarampol caddesinde arkadaşımın yanına gidiyorum.kaskım yok tabi sıcaktan bunalmıştım eve bırakmıştım kaskı.şimdi yaşananları anlatıyorum..

polis:Dur sağa çek(MEGAFON İLE BAĞIRIYOR)

Ben sağa çektim durdum.

Polis:Birader sen kendindemisin iyimisin sağa çek diyoruz neden çekmiyorsun. ?

Ben:Çektik ya şuan giderekmi konuşuyoruz ?

Polis:Sus cevap verme içeri aldırtma kendini...

Ben:Yetkiniz varya polissiniz ya tehtid etme yetkiniz var tabi ama demi ?

Polis:Çok konuşma ver ehliyeti ruhsatı

Ben:Siz konuşma tabirinizi düzelttin ben vericem

Polis:Sen benimle pazarlık mı yapıyorsun lan

Ben:Böyle hayvanca konuştuğunuz sürece benden günahımı bile alamazsınız sinirleri zorlamayın.tamam haklsınız kaskım yok bu bir suç ama benimle böyle konuşmaya ve polis kıyafetiniz üstünde diye kaba bir tabir ile konuşamazsınız.insancıl olun biraz.

Polis:Tamam ver kardeşime ehliyetini ruhsatını

Ben:Al

Polis:77 Tl Ceza yazdım 2 hafta içinde ödersen 55 tl

Ben:Tamam alayım ehliyeti ruhsatı işim var geç kaldım gidicem

Polis:Ehliyetini al ruhsat bende kalıcak,yarın gel karakoldan al

Ben:Bakın haddinizi aşmayın polis falan dinlemem hastanede açarsınız gözlerinizi

Polis:Sen kimsin lan beni tehdit ediyorsun

Ve bana yumruk attı

bende karşılığını verdim ard ardda 4 tane vurdum

En son karakola gittik tanıdıklarım devreye girdi iş halloldu.sorun kalmadı.Ama cezayıda yapıştırdılar 1.600 tl........... ::rantinp:

Böyle polisleri allah ıslah etsin...
en hoşlanmadığım şey üstündeki üniformaya güvenip artistlik yapmalarıdır....... ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp:

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Çok geçmiş olsun ben okurken sinir oldum.Allah'tan benim yaşadığım şehirde polisler gayet nazik görevleri neyse onu yapıyorlar bu tarz durumlarla karşılaşmıyorum.Polisin ne haddine bu tarz konuşmak ayrıca şu ruhsat alma olayı ne oluyor o tarz bir yetkisi var mı?Şu son dönemde bazı polisler işin iyicene b.kunu çıkardılar Allah belalarını versin diyorum.

Çok geçmiş olsun ben okurken sinir oldum.Allah'tan benim yaşadığım şehirde polisler gayet nazik görevleri neyse onu yapıyorlar bu tarz durumlarla karşılaşmıyorum.Polisin ne haddine bu tarz konuşmak ayrıca şu ruhsat alma olayı ne oluyor o tarz bir yetkisi var mı?Şu son dönemde bazı polisler işin iyicene b.kunu çıkardılar Allah belalarını versin diyorum.

Aynen kardeşim,teşekkür ederim.

Zor, zordur bilirim... Bende yaşadım, hatta derim bazen kendime. Keşke yapmasaydım, keşke etmeseydimde rapor alıp-dava açıp öttürseydim... Mesleğinden attırsaydım keşke...

Geçmiş olsun.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
bence hak etmiş ama ceza kötü olmuş... bazılarını egosunu tatmin etmek için çeviriyor genelde sizde onlardan birine denk gelmişsiniz.. geçmiş olsun

Polise saldırma işi sakattır valla, bu işin karakoluda var.

Geçmiş olsun.

kafada kask kabahatın büyük ama poliste böyle ukala konuşmuş kaşınmış iyi dövdün de adam 2 hafta rapor alcak yan gelip yatıcak sana 1600 lira kaktırmışlar olan sana olmuş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar