Herkese iyi geceler...
abi biz daha şekli oluşturmadık. sen saroza fokuslan gelcek olduktan sonra ha saroz ha sarkoy ıkısı arasında cok fark yok bızım ıcın
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------
abi şimdi iş yeriyle konustum cuma aksamı da mesaiye gidicem cumartesi sabahı ısten cıkıcam yani. cumartesi yalan olur bize abi.
saol abi. valla uyku sersemi ayarım kactı gene. önümüzdeki hafta cuma resmi tatil diye kastırıyorlar işte
Ne güzel işte sana toplu tatil imkanı cumayla beraber 3 gün niye uykun kaçıyo:silent:fırsat gez:cat:
Mehmet Egeye doğru bi gezi düşünürmüsünüz Bodrum mesela? 2-3 günlük fazlası kaldırmaz![]()
2-3 günlük bodrum gezizi geldik dönüyoruz olur abi. sürersin sadece gezemezsin. gittiğin yerlerde kısa olur incelemelerin. bodrum değilde 2-3 günlük kuş adası - şirince - davutlar - güzel çamlı milli park vs. düşünüyorum. uzun zamandır gitmedim.. özledim oraları
Mehmet çok iyi olur gidersen ben varım.Güzelçamlıya gitmedim ama arkadaşlar harika olduğunu söylediler,niyetim var egeye doğru bir geziye gezi ve etkinliğe konu açtım ege gezisi düşünen varmı diye tek başına sap gibi tadı olmaz dediğim gibi gidersen ben varım yap programı bende ayarlıyayım kendimi...
kurban bayramı tatiline kadar suan için imkan yok abi. ama kısa girmeden istiyorum
Ekim 15 havalar bozar :farao: kısmet...
biz -1 derecede de yol yapıyoz abi![]()
Ben diz boyu karda sürdüğümü bilirim,(ve kayarak düştüğümü:queendenize girmek için demiştim
yoksa hiç farketmez denize girmeyiz:cat:maksat gezmek olsun gerisi bahane...