Vefatının 1.yılında Emrah Kurdoğlu'nu Anıyoruz (vmax)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Geçtiğimiz yıl 24 Ağustos'u 25'e Ağustos'a bağlayan gece aldık o kara haberi.

Çok sevdiğimiz,gül yüzlü ağabeyimiz Emrah Kurdoğlu'nu geçirdiği trafik kazasında ebediyete uğurladık.

Ciğerimiz yandı,üzüldük,kahrolduk.

Zaman biraz olsada acımızı hafifletsede yine aynı kederle ve en önemlisi özlemle anıyoruz gül yüzlü ağabeyimizi.

Kendisi çok naifti. Gül yüzünden gülücükler hiç eksik olmazdı.

Kimseyi kırmaz,kötü bir söz söylemez,kimseyi üzmezdi.

Sevdası,hayalleri hep iki teker üzerine kuruluydu.

İşte böyle güzel bir insandı kendisi.

53275941422028027061699.jpg

img197dp.jpg

img0652ha.jpg

lyjp.jpg

Ciğerimizi yakan acı ayrılığın 1.senesinde bizde kendisini yine dualarla anacağız.

Değirmendere Merkez Cami'nde 25 Ağustos Pazar akşamı saat 21:00 sularında kendisi için Kuran-ı Kerim okunacak.

Hem Emrah Abimiz için hemde motosiklet kazalarında hayatını kaybeden güzel insanlar için dilimiz döndüğünce dua etmeye,acılarımızı birlikte paylaşmaya,imkanı olan herkesi bekleriz.

Toplanma Yeri:

Değirmendere Migros'ta saat 20:45'te bulusacağız. Ardından camiiye hareket edeceğiz. Dileyenler direk Merkez Camii'ne gelebilir. Cami'deki programın ardından Değirmendere Sahil'de oturup o güzel insanı yad edeceğiz.

5f70.jpg

Vay be tam 1 yıl geçmiş üstünden o günün , dün gibi hatırladım şimdi :( geçen sene de cumartesi gecesiydi bu senede ..Allah rahmet eylesin Nur içinde yatsın inşallah ..

Belki gelemeyebilirim ama duamı esirgemeyeceğim.

Mekanı cennet olsun ...

Bugün itibari ile motosiklet olayına son vermeyi düşünüyorum. Aldığımız keyif gidiğimiz riske değiyormu diye çok düşündüm. Ve değmediğine karar verdim. Heleki iyice saçma sapan hale gelmiş İstanbul trafiğinde.

Böyle şeyler derinden etkiliyor beni ya..
Zaman çabuk geçiyor insanlar birbirini boşuna kırıyor..
Forumda en sevmediğim adamlar bi rambo bozuntusu birde otopsicidir onlar ölse yine aynı duyguları paylaşırım üzülür dua ederim..
İçimizde ki birlik beraberlik farklı ..
Allah tüm motorcu kardeşlerimizi korusun kazadan beladan

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
orda olucm inaşallah kardeşimizi yad etmek için...:pale:

Vay be tam 1 yıl geçmiş üstünden o günün , dün gibi hatırladım şimdi :( geçen sene de cumartesi gecesiydi bu senede ..Allah rahmet eylesin Nur içinde yatsın inşallah ..

görevimizi yerine getireceğiz.

Allah rahmet eylesin.

Belki gelemeyebilirim ama duamı esirgemeyeceğim.

Mekanı cennet olsun ...

Bugün itibari ile motosiklet olayına son vermeyi düşünüyorum. Aldığımız keyif gidiğimiz riske değiyormu diye çok düşündüm. Ve değmediğine karar verdim. Heleki iyice saçma sapan hale gelmiş İstanbul trafiğinde.

Böyle şeyler derinden etkiliyor beni ya..
Zaman çabuk geçiyor insanlar birbirini boşuna kırıyor..
Forumda en sevmediğim adamlar bi rambo bozuntusu birde otopsicidir onlar ölse yine aynı duyguları paylaşırım üzülür dua ederim..
İçimizde ki birlik beraberlik farklı ..
Allah tüm motorcu kardeşlerimizi korusun kazadan beladan

Allah nasip ederse oradayiz.

ALLAH GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN MEKANI CENNET OLSUN

kardeşim benim inşallah orada olacağım .

Katılacak olan abilerim,kardeşlerim ve taziyelerini ileten abiler,kardeşler hepinize teşekkür ederim. Allah razı olsun hepinizden.

Yarın 20:45'te Migros'tan hareket edeceğiz. 20:35-20:40 gibi orada olursak güzel olur.

Direk olarak camiiye de gelinebilir arzu edilirse.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Organizasyonda emek harcayan Koray abi'ye,katılan İrfan abi,Burak abi ve Yasin kardeşime teşekkür ediyorum.

Ben dahil 5 kişiydik.

Bu yazacaklarım; rahmetli sağken arkasından inmeyenlere,onunla gazlamak için peşinde dolananlara;

Vefanızı ve adamlığınızı gördük.

Hayırla anmak bir yana hatırlamaktan bile uzak duranlara birşey demiyorum. Yalan dünyanın yalan insanları !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar