Merhaba Termeli kami arkadaş,
ben motoru 24 temmuz 2013 de aldım
fiyatı 2100 tl ötv + kdv dahil.
peşin fiyatına 12 taksit yaptım,
plaka sigorta vs masraflarım ek olarak ben uğraşmadım muameleci tutup işlemleri ona yaptırdım çalıştığımdan dolayı
totalte 2100 + 450 = 2550 tl
158 tl sadece sigorta için ödedim. en uygunu bu imiş sağolsun sorumlular sigorta ücretleri 2 katına çıktı. bundan önceki motorum mondial 100 mfh cup idi onun sigortasını 80 tl ye yapmıştım.
bu arada motoru tavsiye ederim.
100 lük cup motor kullanıcısı olarak, bu motor bana gerçekten çok konforlu geldi. Milletin çin malı vs demesine bakmayın. ben bu motor ile 125 km sürate ulaştım.
honda cb 125 bu motor ile kafa kafaya gelemiyor.
sakin kullanınlarda çok rahat ben şuanda 1650 km deyim 500 lük bakımı için 20 tl verdim, 2500 km de tekrar bakıma gireceğim.
depomu rodajdan dolayı ve kaşıntıdan dolayı

pek test edemedim ,
bu sefer 50 tl ye doldurduğum depomu elimden geldiğince sakin kullanımlarda sürdüm ve şuan yaptığım km 300 tahminimce 200 ila 250 km arası rahat yaparım .
Parçası bol , ucuz , servisi yaygın. Günlük aktif kullanmaktayım, balık hastasıyım devamlı balık avına giderim, hiçbir sorun çıkartmadı bana 1650 km boyunca,
benim politikam şu şekildedir başka birşey tanımam ;
bakarsan bağ olur bakmazsan dağ gibi alır yürür sorunlar.
bakımları yaptıktan ve adam gibi kullandıktan sonra hiçbir problem yaşatmayacak bir motordur.
kim ne derse desin ben tavsiye ederim. sonuçta vergisiz ve 125 lik hatta 150 lik motorlara bile kafa tutar.
şiddet ile tavsiye ederim.
Bütün kullanıcılara selamlar kazasız ve daima kasklı ve aynalı sürüşler dilerim.
Lütfen yollarda ki motosikletleri fark edelim
Saygılarımla...